2777
2789
عنوان

لکه بینی

45 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من هفته ۹بارداری ام ۲هفته اس لک میبینم دکترم بهم شیاف و قرص داده ولی هنوز ادامه داره یکبارم سقط داشتم دکترم گفته ساک بارداریت پایینه کسی شرایط و تجربه داره؟

من از هفته پنجم داشتم اما با شیاف قطع شد البته بعدش چندبار دوباره لک دیدم اما شیاف رو دوتا استفاده ...

من الان ۲هفته اس روزی ۲تا استفاده میکنم ولی هنوز قطع نشده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کامل داری؟ نزدیکی نداشته باش

هماتوم داری؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
استراحت کامل داری؟ نزدیکی نداشته باش هماتوم داری؟

استراحت کامل چون قبلا یه سقط داشتم دکتر بهم گفته اصلا نزدیکی نداشته باشم راجب هماتومم دکتر بهم چیزی نگفت گفت همه چیزت خوبه ولی خیلی استرس دارم 

من الان ۲هفته اس روزی ۲تا استفاده میکنم ولی هنوز قطع نشده 

نگران نباش عزیزم.

ماه چهارم تموم بشه خوب میشه دیگه

تا میتونی دراز بکش

حمام نرو زیاد اگر رفتی در حد ۵دقیقه

نزدیکی ممنوع

این کار هم انجام بده مادر شوهرم واسم انجام داد

یه نخ بردار بزرگ باشه و محکم در حدی که بتونی دور شکمت ببندیش 

سوره یاسین به هر مبین که رسیدی یه گره بهش بزن

بعدشم یه آیت الکرسی بخون یه گره دیگه بزن جمعا میشه ۸تا گره 

ببند به شکمت بذار این نه ماه همراهت باشه

البته موقع خوندن سوره یاسین حتما وضو بگیر و روبه قبله بشین