2777
2789
عنوان

نمیتونم کینه مو از شوهرم پاک کنم

554 بازدید | 26 پست

بچه ها شوهرم خیلی بهم محبت میکنه خیلی نازو نوازش و هرکاری از دستش بر میاد میکنه ۶۰ میلیون داده گوشی کلی طلا و هرچی از ذهنم بگذره برام فراهم میکنه با اینگه وضعش معمولیه تمام تلاشش و میکنه کم نداشته باشم  از کسی و خوشبخت باشم خلاصه عالیه ولی خانوادش خیلی اذیتم کردن و هیچ وقت هیچی نگفت بهشون خیلی بی تفاوت بود به این مسئله و همچنان دوسشون داره و هرکاری میکنه براشون ازش متنفر شدم منم کینه به دل گرفتم اصلا نمیتونم از خوشبختیم لذت ببرم چون از خانواده بی شرفش متنفرم از خودشم کینه دارم چون هیچ وقت به خاطر من نزد تو دهنشون هرکاری و هر حرفی گفتن و کردن به من نظر شما چیه چیکار کنم دلم آرومشه

عزیزم همینکه بهت محبت میکنه وارچی میخای برات می‌خره خودش خیلیه چرامتنفری. من ده ساله باخانواده شوهرم دارم زندگی میکنم شوهرم محبت که بهم نمیکنه هرچی دلم بخادبرام نمیخره مامانش هم دلیلش هست چون مامانش خسیسه نمیزاره چیزی برام بخره 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو خداتو شکر کن بی طرف برخورد میکنه شوهر منو پر میکنن دهن منو صاف کرده نکبت الان یک ماهه یک. کلمه باهاش حرف نمیزنم قشنگ طلاق عاطفی گرفتم یعنی کلا ولش کردم انگار که مرده اونم به خاطر بچم 

ببین اونا خانوادشن بخدا یه روز به تو حق میده ولی فرداش میبینه اونم مادرشه یا خواهرش دلش میسوزه مگه تو میتونی از مادر و خواهر خودت کینه کنی که اون کنه ناشکر نباش باهاش خوب باش سعی کن یادت بره

شوهرت گنا داره نمیتونه و دلش نمیاد بزرگترش ازش ناراحت بشه..چیزی بهشون نمیگ معنیش این نیس ک دوستت نداره فقط بی احترامی بلد نیس شمام اگ اذیت میشی کم محلی کن ولی احترامشونو حفظ کن تو زندگی فقط شوهرو بچه مهمن

شوهر منم عین شوهر شما محبت میکنه

اما وقتی تازه عقد کرده بودیم یه بار بهم گفت بیا بریم توافقی جدا شیم اونم به خاطر حرفای مامانش، در حالی که من هیچ خطایی نکرده بودمو و گناهی نداشتم

چند ساعت بعدش زنگ زد معذرت خواست و هزار بارم گوه خوردم گفت الان یه سال گذشته اما زخمش از دلم بیرون نرفته هربار یادش بیوفتم گریه میکنم

شوهرمم هی میگه فراموش کن غلط کردم اما زخم قلب خوب نمیشه

فکرکن من حتی بخام یه شکلات بخرم باید به مادرشوهر جواب پس بدم. یا هرجابریم حتی پارک دنبالمون میاد نبریمش هم قهرمیکنه وجنگ ودعوا

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
 شوهرت گنا داره نمیتونه و دلش نمیاد بزرگترش ازش ناراحت بشه..چیزی بهشون نمیگ معنیش این نیس ک دوس ...

آره فقط شوهر بچه مهمن ولی اگه قرارباشه تآخرعمر بامادرشوهرزندگی کنی اون ازهمه مهمترمیشه بانیش و خم زبونش

شوهرت گنا داره نمیتونه و دلش نمیاد بزرگترش ازش ناراحت بشه..چیزی بهشون نمیگ معنیش این نیس ک دوس ...

اره شوهرم اونجوریه چون خیلی مهربون و پاکه ولی کاش میشد حالشونو میگرفت

منم عین شما هستم بحدی از چشمم افتاده تمام عکسا ی عروسیمونو از رو دیوارا برداشتم تمام عکسا و شماره و هرچی تو گوشیش داشتم پاک کردم تو گوشی خودمم هیچی ازش ندارم میدونم کارام بچه گانس ولی راهی بغیر این چیزا ندارم فعلا تحمل میکنم یه کار خوب پیدا کردم نو نم ازش جدا شد تکلیفمو روشن میکنم باهاش دیگه کلا میذارمش کنار