2777
2789
عنوان

وام ودیعه مسکن کسی تاحالا گرفته؟

5216 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من هفته قبلی تو سایت ثبت نام کردم واسه وام ودیعه مسکن امروز رفتم زده شما واجد شرایط هستین و باید برید کد رهگیری بگیرین من میخام قولنامه الکی بنویسم حالا نمیدونم برم خرج کنم قولنامه بدم برام بنویسن بعد وامو بدن ندن کسی بوده تاحالا گرفته باشه این وامو؟

اره میدن بروبگیر دوروبریا ما گرفتن

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرفتم باید قولنامه معتبر با کد رهگیری داشته باشی 

میشه بگی چطورفهمیدی واجد شرایط هستی؟من شوهرم پارسال وام ودیعه گرفت خودم امسال میتونم بگیرم ؟چون امسال اجاره نامه به نام خودمه

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

فقط هزینه اجاره نامه یه کمی بالا میشه 

1/8% از مبلغ پیش باید برای کدرهگیری بدین

یعنی اگه 100 میلیون پول پیش نوشتین باید یه میلیون و 800 برای کدرهگیری بدین به علاوه اینکه بنگاه داره یه چیزی هم اضافه میگیره 

البته اگه بنگاه آشناتون باشه شاید نگیره 

دوست شوهرم که یه هزارتومنی از ما نگرفت بنده خدا 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
فقط هزینه اجاره نامه یه کمی بالا میشه  1/8% از مبلغ پیش باید برای کدرهگیری بدین یعنی اگه 100 ...

عزیزم من پارسال شوهرم گرفت امسال اجاره نامه به نام خودمه میتونم بگیرم؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
عزیزم من پارسال شوهرم گرفت امسال اجاره نامه به نام خودمه میتونم بگیرم؟

نمیدونم والا 

من نگرفتم این وام رو 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من گرفتم باید قولنامه معتبر با کد رهگیری داشته باشی  میشه بگی چطورفهمیدی واجد شرایط هستی؟من شو ...

خب رفتم با ی بنگاه صحبت کردم گفت قولنانه برات مینویسم کد رهگیریم میدمت من زدم ک مستاجر خونخ بابام هسم خودمون خونمون ب ناممون نیس.همون سایت مسکن ملی هستا بزی توش زده ی قسمت پیگیری درخواست ها بعد بزن روش میزنه ک واجد شرایط هسنی یا ن.اینو دیگه نمیدونم ک خودتونم میتونین بگیرین یا ن از بانکا باید بپرسین

فقط هزینه اجاره نامه یه کمی بالا میشه  1/8% از مبلغ پیش باید برای کدرهگیری بدین یعنی اگه 100 ...

ماهم بنگاه اشنامونه چیزی نمیگیره ازمون ولی اون کد رهگیری رو فک کنم دولت میگیرع باید حتما بدیم درسته؟