2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بعضیا میگن باید تکرار بشه

نه عزیزم این مثبته. 

اونایی که مشکوکه تکرار میکنن. مثلا عددش 32 باشه. 45 باشه. اینایی که خیلی پایینه تکرار میکنن. 

چند روز پریودت عقب افتاده؟ 

عه شما همونی که صبح عکس بی بی چک گذاشتی؟ 

😍😍😍

ببین مطمن باش بارداری. احتنالا ۵ هفته باشی 

اینایی که میگن باید تکرار کنی، کاملا حرف مفت میزنن. بیخود خودتو نگران نکن. اگر نیاز به تکرار داشت آزمایشگاه بهت میگفت. 

بعدم تو برگه ی آزمایشت نوشته 50 به بالا قطعا بارداری. مال شما از 50 خیلی بیشتره. اگر 51 بود خب آدم شک می‌کرد میگغت تکرار کن. 

مال من عددش این بود روز موعدم دوقلو بودن

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
عه شما همونی که صبح عکس بی بی چک گذاشتی؟  😍😍😍 ببین مطمن باش بارداری. احتنالا ۵ هفته باشی&n ...

مرسی عزیزم قربونت برم 

بله همونم 🌸♥️ 

عشق شوهرم ❤️
چه قشنگ😍 من هنوز نرفتم دکتر تو بعد چند روز رفتی دکتر فهمیدی دو قلو ان 

هفته ۶رفتم برای سونو قلب گفت دو قلو هستن

ان شاالله قسمتت بشه اگه دوست داری 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
هفته ۶رفتم برای سونو قلب گفت دو قلو هستن ان شاالله قسمتت بشه اگه دوست داری 

اهان من فکنم تازه هفته پنج رفتم دو روزه انگار 

کی برم پیش دکتر ؟

عشق شوهرم ❤️