2777
2789
عنوان

امان از نیش و کنایه مادرشوهر

1788 بازدید | 36 پست

بخدا الان میفهمم بعضی ها چقد حق دارن از دست مادرشوهر می‌نالند.

بزار از اولش بگم.دلم پر دوس دارم خالی شم همین.

من ۸ ساله ازداوج کردم.بعد ۷سال  ی دختر ساکت ک همه تو حسرتشو اینقد ساکته خدا بهم داده.

من ی خواهر شوهرم ۲ تا پسر داره دومی ۸سالشه ولی شما دوساله فرض کن ب قد ی این بچه پیش فعال.

تو این هفت سال کل جهاز دکور من رو این پسر شکونده بقران دوس دارم عکس وسیله هایی ک شکونده من با چسب چسبوندمو نشون بدم.

اون وقت ما دیشب خونه خواهرشوهرم شامیم.بچه های برادر شوهر و خواهر شوهر دیگه ام بودن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهراتون خوب باشند چکار ب مادر شوهر دارین 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

دختر منم داشت بازی می‌کرد..اینم بگم کل وسایلخونه اونا برنج.اصلاشکستنی نیست.بخدا پسر خودش هرچی اسباب بازیه ریخته وسط بل بچه‌های دیگه بازی میکنن.اونوقت مادرشوهرم هی گیر داده ب من ک اگه تو بودی میزاشتی محمد  خونتو اینجور کنه.

ب خدا دکوراتیو همشو شکونده

شاید خودمونم جز خانوده شوهر باشیم.

اما بخدا من یکی از خاندان شوهر بیزارم. رفتیم واسه دوستی اما وقتی دیدیم چقد تفاوت ودورویی هست هنگ کردیم.

من یکی که حالم به هم میخوره.

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.
شاید خودمونم جز خانوده شوهر باشیم. اما بخدا من یکی از خاندان شوهر بیزارم. رفتیم واسه دوستی اما وقتی ...

دو رو. فقط مادرشوهر عفریته من .یعنی یع چی میگم یه چی میشنوی 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .