2777
2789
عنوان

خورشت بامیه کی بلده😊

165 بازدید | 20 پست

بچه ها بامیه ها یکم بزرگن مثلا اندازه یه انگشت شاید یه سانت هم بزرگ تر 

خودم نگرفتم 

حالا دستورش رو میدونم فقط اینا اینقد بزرگن چیکار کنم خورد کنم؟

و اینکه یه کیلو واسه پنچ نفر زیاد نیست؟

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
يك كيلو زياده واسه ٥ نفر نه خوردشون نكن حواستم باشه سرشون رو از ته نگيري يكم ديرتر از باميه هاي ري ...

مثلا من واسه شام میخوام ساعت چند بزارم؟

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خورد نکن وقتی گوشت و لپه ها پختن یه نیم ساعت یا ۴۵دقیقه بریز تو خورشت بزار اروم بپزه اصلا خرد نکن لزج میشه غذا ظاهر خوبی نداره یه کیلو زیاده یه کمیشو بردار اخرسر که خواستی بریزی تو قابلمه چشمی ببین چقدر کافیه زیاد نریز

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

اگه فقط بامیه تنها میخای درست کنی ۱ کیلو برای ۵ نفر خوبه. البته بستگی دارن بچه هم جز ۵ نفر حساب کنی یا همه بزرگسال و خوش خوراک.  اشکال نداره بزرگه  ولی میتونی از وسط نصف کنی ولی باعث میشه شکل خورشت بد بشه

ی کیلووووو..چ خبررره.خیلی زیاد بریزی نیم کیلو..ما س نفریم ده دونه شاید بریزم.من تو زودپز درست میکنم. ...

باشه عزیزم بقیشو چجوری فریز کنم خوب بمونه

نه خورد نکن وقتی گوشت و لپه ها پختن یه نیم ساعت یا ۴۵دقیقه بریز تو خورشت بزار اروم بپزه اصلا خرد نکن ...

بقیشو چجوری فریز کنم خوب بمونه

من گوشت و یکم جوش میدم چنددقیقه  بعد یه آبش میریزم بعد با پیاز و رب زردچوبه تفت میدم بعد بامیه هم یکم تفت میدم و آب جوش میریزم روش حدود ۳ ساعت بامیه و گوشت میپزه  اساعت آخر هم لیمو عمانی خرد شده میریزم بدون پوست.   بعضی ها بامیه له شده دوست دارن بعضی ها بامیه سالم  ما یکم له شده برای خودمون درست مکنم

من گوشت و یکم جوش میدم چنددقیقه  بعد یه آبش میریزم بعد با پیاز و رب زردچوبه تفت میدم بعد بامیه ...

وآسه شام ساعت چند پاشم درس کنم؟

وآسه شام ساعت چند پاشم درس کنم؟

اگه شام ساعت ۷ شب میخورین ساعت ۴ونیم یا ۴ شروع کنید. بستگی داره گوشت های خورشتی اندازه شون چقدر باشه . من گوشت خورشتی برای خودمون مثلا نصف یه حبه قند خرد مکنم ریز خرد مکنم چون درشت دوست ندارم.  بعد بعضی گوشت‌ها زود میپزن بعضی ها دیرتر یکم.   اضافه  بامیه وقتی پاک کردی شستی آبش  رفت همون جوری تازه  بریز تو نایلون و بذار فریزر  تفتش نده کهنه میشه