2777
2789
عنوان

عمل بلفاروستی ( جراحی پلک )

420 بازدید | 44 پست

سلام صبحتون بخیر

عزیزان دلم کسی اینجا عمل بلفاروستی رو انجام داده؟ 

راضی بوده؟

هزینه شم بگید لطفا

سپاس فراوان عشقای من

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
من برای یه ماه دیگه نوبت دارم😁

واقعا؟ خیلی دوست دارم انجام بدم

محدودیت سنی هم داره؟؟

هزینه ش چقده؟

دکتر جراح چشم اینکارو انجام میده؟

تخصص باید داشته باشه

من مازندرانم شما چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ خیلی دوست دارم انجام بدم محدودیت سنی هم داره؟؟ هزینه ش چقده؟ دکتر جراح چشم اینکارو انجام م ...

نه معمولا بالای ۱۸ سال انجام میدن 

بعضیا هم ک ارثی باشه سنشون کمتر باشه هم با گواهی و امضای پدر یا مادر انجام میدن

من قمم می‌خوام برم اصفهان انجام بدم هزینه خالص عملش میشه ۶,۵۰۰ اما با دارو ها و ترمیم کننده های خارجیش و رفت و آمد فکر میکنم برام ۸ تومن آب بخوره

من چون یکی از نزدیکانمون رو از نزدیک دیدم ک یه سال از عملشون پیش این دکتر گذشته و راضی بوده می‌خوام پاشم تا اصفهان برم و گرنه این جا هم کم نیست اما نمونه کار ندیدم و نمیتونم اعتماد کنم ریسکه 

پزشک عمومیه اما چون زیاد انجام داده دستش راه اومده فقط بالای ۶۰۰ تا نمونه کار عمل چشم داره 

یکی همین جا گفت تازه عروسک این عمل انجام دادم رد بخیه مونده ضایع ضایع با بهترین میکاپ ها از بین نمیره برام دعا کنید 

منم میخواستم انجام بدم دو دل شدم

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
نه معمولا بالای ۱۸ سال انجام میدن  بعضیا هم ک ارثی باشه سنشون کمتر باشه هم با گواهی و امضای پد ...

وای چقد زیاده هزینه ش

اووووووه

آره ریسک ِ منم نمیدونم کدوم دکتر کارش خوبه

خیلی متشکرم از راهنماییت عزیزم

یکی همین جا گفت تازه عروسک این عمل انجام دادم رد بخیه مونده ضایع ضایع با بهترین میکاپ ها از بین نمیر ...

واقعا

ردش بمونه که خیلی بد ِ

شما پرس و جو کردین هزینه ش چقد میشه؟

انشالله به خوبی عمل کنی

واقعا ردش بمونه که خیلی بد ِ شما پرس و جو کردین هزینه ش چقد میشه؟ انشالله به خوبی عمل کنی

من ک باردارم حالا حالا نمیتونم انجام بدم سه سال پیش گفت سه ملییون حالا بیشتر شده

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من ک باردارم حالا حالا نمیتونم انجام بدم سه سال پیش گفت سه ملییون حالا بیشتر شده

اوه اره خیلی بیشتر شده

وای چقد زیاده هزینه ش اووووووه آره ریسک ِ منم نمیدونم کدوم دکتر کارش خوبه خیلی متشکرم از راهنمایی ...

پایین ترین قیمتیه ک پیدا کردم کارش خوب باشه 

دکتر متخصص چشم و جراحی پلاستیک هزینه اشاره ۱۵ میلیون شروع میشه

پایین ترین قیمتیه ک پیدا کردم کارش خوب باشه  دکتر متخصص چشم و جراحی پلاستیک هزینه اشاره ۱۵ میل ...

آره واقعا خوب باشه دکترش 

خیلی ممنونم عزیزم از پاسخگویی به سوالام محبت کردی

من حدودا ۶ ساله ک‌ قصد عمل دارم اما یا هزینه اش جور نمیشد یا دکتر مطمئن پیدا نمی‌کردم 

اما بعد مدت ها تااازه یه چیزی رو فهمیدم عمل بلفارو فقط رو یه عده خیییلی کم تغییر آنچنانی ایجاد می‌کنه چون متاسفانه بیشتر کسایی ک پف یا افتادگی پلک دارن فاصله چشم و ابروشونم کمه ، و این فاصله بعد عمل کمتر هم میشه 

اگه کسی برای زیبایی میخواد انجام بده و دنبال تغییر محسوس میگرده  باید در کنارش جراحی لیفت مستقیم ابرو هم انجام بده ک اونم هزینه اش اصلا کم نیست قشنگ سه چهار برابر عمل پلکه😅

من حدودا ۶ ساله ک‌ قصد عمل دارم اما یا هزینه اش جور نمیشد یا دکتر مطمئن پیدا نمی‌کردم  اما بعد ...

ببخشید عزیزم  درباره امضاتون، شما درباره bccهم اطلاع دارین؟ می‌شه یه سوال بپرسم؟ 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️