2777
2789
عنوان

درجوابه این چی بگیم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 25 پست
حرف بدی نزده ها تجربه اش و گفته واقعا هم همینه😅😅 خودمم باردارم فکر کنم مثل من حساس شدی

اخه من خودم کم مشکلاتو استرس ندارم اینم هی  بگه فلان بیسار اصن کششم نمیاد 

پس چرا من قشنگیاشو فقط میبینم 

همین دیروز بچم مریض بود ولی فقط صبحشو یادمه که با خنده و روی خوش بیدار شد

همین الان نزاشت کنار شوهرم بخوابم، ولی خودش دستمو گرفتو ناز کرد تا خوابش برد

نمیرم واسه این بچه؟ 

میخوام بگم بستگی داره خودت از زندگی چی ببینی 

بچه داشتن واقعا سخته ولی واقعا قشنگ تره ، اصن یه عشقی که تا حالا تو کل عمرت تجربه نکردی ، انقدر محبتت زیاده که نمیدونی چطور تخلیه کنی 

هر کسی از زندگی تجربه خودشو میگه ، چیزای خوبشو بردار بقیه رو بریز دور

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داره بهت میگه عزیزم

دختر من از صبح بیدار مبشه تا شب بیداره باز شب خوب نمیخوابه الانم از ساعت ۴بیدار شد لج کرد تو بغلم باشه تا الان دستم فلج شده همه شب همینه

واقعا بچه داری سخته کاشکی به منم از قبل کسی میگفت خودم قشنگ آماده میکردم

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
حق داره بهت میگه عزیزم دختر من از صبح بیدار مبشه تا شب بیداره باز شب خوب نمیخوابه الانم از ساعت ۴بی ...

اصلابرام مهم نیس اذیت کنه یانه حس میکنم بااین حرفاش ذوقه بچه دارشدنمو میخواد کور کنه 

اصلابرام مهم نیس اذیت کنه یانه حس میکنم بااین حرفاش ذوقه بچه دارشدنمو میخواد کور کنه 

منم باردارم بودم خواهرم همش میگفت خوب بخواب که بچه بیاد خواب تعطیله

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
منم باردارم بودم خواهرم همش میگفت خوب بخواب که بچه بیاد خواب تعطیله

زنه حامله همینجور استرس داره دیگه نمک رو زخم نباید باشیم خیلی به فکرمونن یادلسوزمونن بگن اگه دیدی اذیتی بگو بیام یکم کمکت یااین موقع اینکارو بکن اونجورکن تابچت اروم بشه نه ک هی بیان روضه بخونن خیلیا حسرت همین بچه نق نقورو دارن 

حق داره بهت میگه عزیزم دختر من از صبح بیدار مبشه تا شب بیداره باز شب خوب نمیخوابه الانم از ساعت ۴بی ...

منم كاش ميفهميدم و بعد زايمان ك چن روز مامانم مراقبم بود خوب ميخوابيدم و استراحت ميكردم بچه داري واقعا سخته مخصوصا بچه اول ك ادم هم بي تجربه اس و هم از دنياي راحتي و اسايش خودش خداحافظي ميكنه من از ديشب بخدا فك كنم ٢٠بار بيدار شدم همين الانش نخوابيده و دارم تو گهواره تكونش ميدم  بچه داري جز شيرين ترين سختي هاس ولي خب منكر نميشم ادم گاهي كم مياره از خستگي

منم كاش ميفهميدم و بعد زايمان ك چن روز مامانم مراقبم بود خوب ميخوابيدم و استراحت ميكردم بچه داري واق ...

دقیقا بعضیا تا یه گِله كني ميگن كفر نگو مردم آرزوي بچه دار شدن داره بابا ديگه رباط هم باشي يه موقعهايي كم مياري 

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
دقیقا بعضیا تا یه گِله كني ميگن كفر نگو مردم آرزوي بچه دار شدن داره بابا ديگه رباط هم باشي يه موقعها ...

ما آدميم والا از ماهيچه و استخوون تشكيل شديم ن پيچ و مهره خسته ميشيم مريض ميشيم ميگيم آقا  دو روزه يه خواب درس درمون نداشتم بچه داري سخته ب معني اين نيس بچمو دوس ندارم يا بهش نميرسم والا جونمون برا اين فسقليا درميره