سلام دوستان جدیدا متوجه شدم شوهرم باهام سرد شده حتی فک کنم خودارضایی میکنه ولی سمت من نمیاد دیشب فهمیدم کلی دعوا کردیم صبح رفته یه شاخه گل گرفته با یه متن چرتی زده به آیینه خونه منم گفتم این گل مسخره چیه برو بده به اونی که بخاطرش از من زده شدی هیچی نگفت هنوز تو قهریم خیلی دلم ازش پره بنظرتون چرا اینجوری شده چرا سرد شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی پیش اومده خیلی صحبت کردیم ولی از یه گوش میشنوه از گوش دیگه ش میده بیرون هیچی براش مهم نیست جز کارش فک کرده با یه چیزای مسخره میتونه منو راضی نگه داره
بهش چقدر اعتماد داری ازاونابی هست ک خیانت کنه؟ یا ببین خودت چقد تغییر کردی ظاهری اخلاقی ک ...
من همونم هیچ عوض نشدم تازه فک کنم بهترم شدم هم ظاهری هم اخلاقی بهش ایمان دارم که خیانت نمیکنه گوشیش همیشه دست منو بچه هاس خودش کتاب میخونه ولی سرد بوده همیشه اگه نیاز جنسی هم داشته باشه خودارضایی میکنه مثه عادت به سیگارکشیدن