2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی سخته قدمش خیر باشه ایشالله عزیزم 

دختر من 4 ماهش بود دومیو ناخواسته باردار شدم سخت بود اما گذشت 

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
حالا الان  شوهرم مبگه پاشو برو قرص جلوگبری بخور 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

بگو دیگه کار از کار گذشته آقای پدر 😂

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
مرسی اینقدر دل گرمی دادی🤣 دخترمم خیلیییببییی شیطونه هر کی میبینه میگه خدا بهت انرژی بده 

😁😁😁دختر خودم سه سال و نیمش بود که پسرم دنیا اومد یعنی قشنگ یه روح سرگردانم😁😁😁

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

مبارک

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

دمت گرم بخدا 🤭😑اولین نفری ک دیدم این کارو میخاد بکنه

من توبارداری خیلی اذیت میشم یعنی بارداریم‌پرخطره دوس دارم خدا یه بچه سالم دیگه بهم بده که دیگه راحت شم این اضطراب بارداری اینا تموم شه واینکه شهر غریب هم هستم ودخترم واقعا تنهاست

من دوست دارم يكي يه بچه ٧،٨ ساله بياره بگه اين بچته قبلا به دنيا آوردي يادت نيست😂وگرنه بارداري مجدد و ويار و زايمان و نق نق بچه و...حرفشم حالمو بد ميكنه

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻