2777
2789
عنوان

عقد

258 بازدید | 18 پست

خانوما تو دوران عقد باید چطور مدیریت کنیم خرید کردن رو که همسرمون بدونه و یا حواسش باشه که برامون خرج کنه مثلا خوده دختر بگه فلان چیزو برام بخر لازم دارم یا صبر کنه تا مرد خودش بخره خلاصه چه سیاستی باید داشته باشیم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خوبه 🥲💔

نه عزیزم اینم خوب نیس حداقل میزاشت ی چن ماهی از عقدش بگذره ببینه طرفش براش خرج میکنه یا نه 

ما بد میدونیم این چیزا رو ،لنگ این بوده تا یکی در خونشو بزنه تا خرجشو بندازه گردن اون

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
نه عزیزم اینم خوب نیس حداقل میزاشت ی چن ماهی از عقدش بگذره ببینه طرفش براش خرج میکنه یا نه  ما ...

وا نه گلم اینطوریه نیست به نظر من اول کاری این کارو کرده تا بهمفه و سبک سنگین کنه درسته همه چی پول نیست ولی آدم باید طرفو بشناسه ❤️

وا نه گلم اینطوریه نیست به نظر من اول کاری این کارو کرده تا بهمفه و سبک سنگین کنه درسته همه چی پول ن ...

نمیدونم شاید ی سری جاها براشون عادی باشه ولی تو فرهنگ ما جا نیفتاده

ما تا روز عروسی خرجمون ب عهده ی پدرمونه ،شوهر تو دوران عقد تو مناسبتای مختلف لباس و طلا هدیه میده ،تفریح و بیرون رفتن و خوشگذرونی هم سر جاشه ولی اینکه هنوز عقد نکرده برگرده بگه خرج من از این ب بعد با توعه ی جورایی ناجوره حالا بقیه رو نمیدونم

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔

دوستان من خرجی رو نمیگم ماهم تقریبا تو عقد خرجمون با پدره ولی خب بعضی پسرا حواسشون هست مدام به نامزدشون میگن چیزی میخوای بخرم بعضیا نه برا اون بعضیا چه کنیم؟ اینکه خودمون بگیم زشت نیست؟ من میگم پسر باید عادت کنه که برا زنش خرج کنه حالا مناسبت ها به کنار غیر از اون وگرنه تو زندگی مشترک هم ازت توقع داره خرج نکنی

والا من هیچ سیاستی بکار نبردم..همیشه ازم می پرسید چی میخوام واسم می‌گرفت یا با هم می‌رفتیم حقوق هم ک ...

خب من سیاستو برا مردایی دارم میگم که‌ نمی پرسن چی میخوایو اینا