2777
2789

من از اول بارداری قرص تیرووید میخوردم.اخیرا چون حالم بد میشد دکتر گفت یک روز در میون بخور. بعد از یک ماه که ازمایش دادم رنج تیروییدم ۶.۸ بود 

قبلا که دارو رو قطع کرده بودم انقدر نرفته بود بالا.نمیدونم الان چرا انقدر رفته بالا .

خیلی نگرانم که رو هوش بچه اثر نذاره نمیدونم چیکار کنم.کسی تاثیرش خیلی جدیه رو هوش بچه؟

امکانش هست ازمایشگاه اشتباه کرده باشه؟چون قبلا ک قطع کردم نزدیک ۴ بود.یعنی تو ماه های آخر بالاتر میره؟

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

عزیزم روی هوش جنین اثر داره بخصوص توی سه ماه اول ، حتما حتما زیر نظر متخصص غدد باش.

چند وقتته؟

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص تیروید رو باید نیم ساعت قبل صبحانه بخورید همین طور میخورید؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم روی هوش جنین اثر داره بخصوص توی سه ماه اول ، حتما حتما زیر نظر متخصص غدد باش. چند وقتته؟

من ۳۴ هفته هستم.منم خیلی نگرانم بخاطر همین موضوع.آی کیوی بچم پایین نیاد؟

من با این که دارو میخوردم بازم ماه های اخر شده بود ۳.۵ نگران نباش دوباره شروع کن سر موقع بخوری دارو ...

یعنی ماه های آخر میره بالا؟

منم دارم باردارم .ولی دکتر گفت تا آخر باید حتما بخوری .هر روز نصفی قرص می‌خورم صبح. 

منم روزی نصف میخوردم خیلی رنجش اومده بود پایین، حالم بد میشد صبح ها تپش قلب و سرگیجه و افت فشار میگرفتم.بخاطر همین ی روز درمیون خوردم.تو این مدت که یه روز در میون خوردم رفت بالا

واسه چی قطع کردی؟؟؟؟ کم کاره با پرکار؟

قطع مکردم یک روز در میون خوردم بجای هرروز.بخاطراینکه از عوارض دارو حالم بد میشد.کم کار

قرص تیروید رو باید نیم ساعت قبل صبحانه بخورید همین طور میخورید؟

بله عزیزم همینجور استفاده میکنم

نه عزیزم منم تیروئید بارداری داشتم فقط داروهاتو زیر نظر دکتر مصرف کن هیچی نیست خیالت راحت راحت

آخه نباید از ۳ بالاتر میرفت.الان نزدیک ۷ شده😭نکنه رو‌ هوش بچم اثر بذاره

قطع مکردم یک روز در میون خوردم بجای هرروز.بخاطراینکه از عوارض دارو حالم بد میشد.کم کار

منم کم کار بودم ماه آخر یه ده روز رو بخاطر قلبم نخوردم دکتر قلب گفت نخور،اتفاقی نیوفتاد برا بچه م اما تیرویید رو باید جدی گرفت حتما با دکترت درمیون بزار اگ لازمه هرروز بخوری،حالت بد بشه بهتر از اینه بچه ت خدای نکرده چیزی براش پیش بیاد