2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید حواست به بیماران باشه پرونده هاشون دکترا مهر بزنن درست تکمیل کنن و همچنین پرستارا و تمام برگه های پزشکی داخلش باشه برگه ازمایش و سونوگرافی و رادیولوژی و سی تی و غیره

آدرس بیمار و همراه بیمار پرونده ترخیص 

بیشتر کارتون تو زمینه مدارک پزشکی هست موقع پذیرش و ترخیص بیمار

الحمدلله رب العالمین ...
باید حواست به بیماران باشه پرونده هاشون دکترا مهر بزنن درست تکمیل کنن و همچنین پرستارا و تمام برگه ه ...

اطلاعاتتون خوبه میشه بگید از کجا میدونید؟ممنون میشم بیشتر توضیح بدید من یکم خجالتی و درونگرام استرس اینو دارم که حتما کلی برخورد با دکتر و پرستار دارم یا دستور بدن بهم و اینا ،بیشتر دوس دارم با سیستم و پرونده ها تنها کار کنم ولی نمیدونم چجوریه ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

خب اول که بیمار بستری میشه پرونده میاد تو بخش منشی محترم باید به برگه های پذیرش دقت کنه همه چی تکمیل باشه نام بیمار و همرا داشته باشه و البته رضایت نامه ها و آدرس و تلفن 

بعد از بستری پزشک ویزیت میکنه هر روز باید مهر کنه دستور آزمایشگاه میده دستور سونو و...

منشی باید حواسش باشه مهر بخوره و تکمیل بنویسه و البته پرستاران عزیز مدارک را تکمیل کنن 

منشی محترم پرونده پزشک را تکمیل میکنه و موقع ترخیص تحویل بخش ترخیص میده و کاراش انجام میشه

و تمام نواقص توسط منشی انجام میشه تا پرونده وارد بخش مدارک پزشکی برای نگهداری و حفظ بشه 

الحمدلله رب العالمین ...
خب اول که بیمار بستری میشه پرونده میاد تو بخش منشی محترم باید به برگه های پذیرش دقت کنه همه چی تکمیل ...

ممنون عزیزم من مدارک پزشکی ام.یعنی کل کارش همینه؟داروهارو هم چک میکنه نه؟مثلا اگه مهر نخورده باشه یا چیزی کم باشه مثل شماره با سونوگرافی و...؟باید چیکار کنه خودش ببره یا تماس میگیره با جایی؟بعد با اتاق بیمارا و پزشکا کاری نداره؟فقط پرونده هارو یکی میاره پیشش برای بررسی؟

نگران نباش استرس اول هر کاری هست شما سعی کن اعتدال را رعایت کنی برای کار کردن 

از نظر لول کاری چطوره؟چون من از نظر خانوادگی خداروشکر وضع مالیمون خوبه ولی دوست دارم از بیکاری دربیام نه در حدی که خیلی کار سخت و پر مشغله ای باشه گفتم قبلش تاپیک بزنم بپرسم خیلی خوشحالم شما جواب دادی 

دلم قرص شد که اونقد کار سختی نیست و ارتباط چندان مستقیمی هم نداره با پرسنل درسته؟چون خیلی کمروام

داروها که نه کار شما نیست کار پزشک و پرستاره 

کارهای بالینی برای شما نیست 

به قولی کارای پرونده مرتب کردن ،پشت سر هم گذاشتن برای تحویل به بخش مدارک ،پیگیری مهر داشتن 

من دوستم مدارک پزشکی خونده چرا شما منشی شدی ؟.

تو بخش مدارک یا پذیرش یا ترخیص کار میکنه 

الحمدلله رب العالمین ...