2777
2789

به شدت از فضای دکتر و آمپول و آزمایش خون و هرچی مربوط بهشون میشه وحشت دارم 😭

مثلا اگه قرار باشه دو هفته دیگه آزمایش داشته باشم اون دوهفته شبا خوابم نمی‌بره یا کابوس میبینم همش استرس میگیرم

الانم واسه دندون دردم انقدر نرفتم دندونپزشکی که به عصب رسیده فردا مامانم با زور میخواد ببرتم عصب کشی 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجوری بودم از امپول بدجور میترسیدم اصن حالت تهوع سرگیجه میگرفتمااا

انقد ک زدم دیگ الان برام عادیه تقریبا  

یه جایی ارنست همینگوی میگه: "تو چنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم رنج میکشی" چقدر حال خیلیامونه...
چیکار کنم نترسم 🥺🥺🥺

ب فکر سلامتیت باش،والا ترس نداره که.دندون پزشکی که بی حسی میزنن،امپولم ی مقدار درد داره که باید تحمل کرد.ی خانم باید قوی باشه چون میخاد ی روزی زایمان کنه بنظرم زایمان از همه دردها سختتره.

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
ب فکر سلامتیت باش،والا ترس نداره که.دندون پزشکی که بی حسی میزنن،امپولم ی مقدار درد داره که باید تحمل ...

درست میگید فقط نمیدونم چجوری باید قوی باشم

درست میگید فقط نمیدونم چجوری باید قوی باشم

دندون رو نمیدونم،ولی مثلا خونگیری واسه آزمایش خودتو با گوشیت سرگرم کن دستتم که داره خون میگیره نگاه نکن،بخدا من اینقد آمپول زدم خون دادم،رومو برمیگردوندم می‌پرسیدم تموم شد می‌گفت اره🤣در این حد ریلکسم.هی الان که دیگه تو اقدامم اینقد سونو داخل رحم و عکس رنگی رحم و معاینه داشتم که دیگه ی آمپول هیچی نیست درکنارشون

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
دندون رو نمیدونم،ولی مثلا خونگیری واسه آزمایش خودتو با گوشیت سرگرم کن دستتم که داره خون میگیره نگاه ...

درسته 🥺مرسی ❤️