2777
2789
عنوان

بیاین عکس

1165 بازدید | 131 پست

اگه دوست دارین عکس بزارید خودمم الان میزارم 😃

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس از چی

خودمون دیگه

حیف ک نمیتونم از خودم عکس بزارم وگرنه همتون رو زخمی میکردم😎

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چه همتون خوشگلین 

اعتماد به نفسم به چیز رفت😂😍

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن...