2777
2789
عنوان

سونو انومالی لطغا بیاین

19622 بازدید | 13 پست

من فردا هفده هغته و سه  روز هستم زنک زدم سونوگرافی گغت توی هجده هفته ای بیا بهترین زمانشه دکترم هم گغت میتونی انجام بدی هم میتونی یه هغته دیکه بری کسی بوده هغده هغته. و چند روز انجام داده باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین زمانش همون ۱۸هفته و دو سه روزه،دکتر بهم گف چون قرار بود زوتر برم چون دیگه میخواستم برم مسافرت ولی گف نری بهتره

حالا فردا ۱۸هفته دوروزم میشه و باید برم،شماهم صبر کنی بهتره

آره عزیزم من انجام دادم ولی آنومالی نشد باعث خرج اضافی شد 

حتما 18 یا 19 هفته برو خیلی بهتره برای آنومالی

زود بری آنومالی نمیشه یه سونو ساده درمیاد

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

الان زمان خوبیه تو هجده هفته ای دیگه  خوبه برو  منم تو ۱۸ هفتگی رفتم

یعنی مثل من هفده و چند روز بودی سونو خوب بود همه چیز و نشون داد؟ اخه من دیکه طاقت ندارم یه هغته صبر کنم از طرفی میترسم زود باشه 

یعنی مثل من هفده و چند روز بودی سونو خوب بود همه چیز و نشون داد؟ اخه من دیکه طاقت ندارم یه هغته صبر ...

اره نشون داد از اول ۱۸ هفته تا اخر ۲۰ هفته میگن خوبه برای انومالی

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

زودتر از ۱۸ هفته برو اگر دور از جونت یک درصد سونو و ازمایشت بد باشه پزشک قانونی فقط تا ۱۹ هفته قبول میکنه سقط قانونی رو حتی ۱۹ هفته و یک روزم قبول نمیکنه

الهی خدا برای هیچکس حتی دشمن مونم نخواد اما من تجربه انومالی چند سال پیش خودم رو یادم میاد ۱۸ هفته رفته بودم و جواب ازمایشم بد شد و باید میرفتم ازمایشگاه تخصصی و بدی ماجرا اونجا بود که وقت کم بود و من کارم شده بود گریه

سلام عزیزم ببخشید فرق سونو ساده و انومالی چیه؟

گلم سونو آنومالی نقص جنینی مثل سندرم یا معلولی 

هر مریضی که تو جنین باشه رو نشون میده 

خدا نکرده اگه باشه باید با تشخیص متخصص سقط بشه

و مریضی جنین رو فقط آنومالی تشخیص میده 

سونو ساده هم آب جنین یا رشد و وزن جنین انجام میده

زودتر از ۱۸ هفته برو اگر دور از جونت یک درصد سونو و ازمایشت بد باشه پزشک قانونی فقط تا ۱۹ هفته قبول ...

ممنون عزیزم دیروز رفتم انجام دادم از روی سونو ان تی هفده هفته و سه روز بودم ولی سونو انومالی هجده کامل گفت خداروشکر مشکلی نداشت

گلم سونو آنومالی نقص جنینی مثل سندرم یا معلولی  هر مریضی که تو جنین باشه رو نشون میده  خ ...

چقدر خوب توضیح دادی عزیزم ممنونم ازتون

من الان هفته ۱۶ و ۳ روز هستم دکتر گفت ۱۶-۱۸ هفته بیا اما تو نینی سایت زیاد دیدم هفته های بالاتر رو گفتن

الان گیج شدم که هفته چند برم که اگر خدانکرده مشکلی هست قابل تشخیص باشه؟

چقدر خوب توضیح دادی عزیزم ممنونم ازتون من الان هفته ۱۶ و ۳ روز هستم دکتر گفت ۱۶-۱۸ هفته بیا اما تو ...

خواهش میکنم گلم 

حتما حتما 18 هفته برو چون اگه هفته ات کم باشه جنین کوچیکه آنومالی نمیشه 

انشالله صحیح سالم فارغ بشین

خواهش میکنم گلم  حتما حتما 18 هفته برو چون اگه هفته ات کم باشه جنین کوچیکه آنومالی نمیشه  ...

فدات شم عزیزم مرسی از راهنماییت 
امیدوارم باداریت بسلامت طی بشه  زایمان راحتی داشته باشی 🥰