گرسنگی بچه ها بدترین کاره نداری و فقر شکر خدا کمک خرجم
درسته ولی من چند بار شرکت کردم ازجمله نفیس پمبه ریز یا همو تلفیق هنر گرفتم حلقه ازدواجمو فروختم تاگوشواره برای دخترم بخرم یکی مثله شما اومد تبلیغ کرد ای به له ای فلانه منم گفتم خوبه رفتم گوشواره دخترمو 4 سال پیش فروختم رفتم تواین کار آخر سرم چید هیچی بااینکه شبو روز وقتمو میزاشتم تو خدا بخاطر چند هزار سود خودتون ک اونم از جیب بقیه میره ب جیبتون اینکارو نکنید هیچی نیست تهش آخرم تبلیغ بیخوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته ولی من چند بار شرکت کردم ازجمله نفیس پمبه ریز یا همو تلفیق هنر گرفتم حلقه ازدواجمو فروختم تاگو ...
عزیزم خیلی شرکتها فقط واسه پرکردن جیبشون بود ولی خودتون که تونفیس بودین با ۱۰۰ هزار خرید نماینده رسمی میشی اصلا سرمایه زیاد یا خرید اجباری نداره اگه تو نفیس کد داری کارتو استارت بزن خداروشکر یکی از بچه هامون دیروز ماشین لیفان خرید منم تو یکسال به درآمد مثبت پنج رسیدم کافیه بخواهی