2777
2789
گرسنگی بچه ها بدترین کاره  نداری و فقر شکر خدا کمک خرجم

درسته ولی من چند بار شرکت کردم ازجمله نفیس پمبه ریز یا همو تلفیق هنر گرفتم حلقه ازدواجمو فروختم تاگوشواره برای دخترم بخرم یکی مثله شما اومد تبلیغ کرد ای به له ای فلانه منم گفتم خوبه رفتم گوشواره دخترمو 4 سال پیش فروختم رفتم تواین کار آخر سرم چید هیچی بااینکه شبو روز وقتمو میزاشتم تو خدا بخاطر چند هزار سود خودتون ک اونم از جیب بقیه میره ب جیبتون اینکارو نکنید  هیچی نیست تهش آخرم تبلیغ بیخوده

خدایار باشد دشمن هزار باشد
درسته ولی من چند بار شرکت کردم ازجمله نفیس پمبه ریز یا همو تلفیق هنر گرفتم حلقه ازدواجمو فروختم تاگو ...

وکلاه برداریه محضه شماهم میدونم 5 میلیون در آمد ندارین مثله شما لیدرها زیاد دیدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی من چند بار شرکت کردم ازجمله نفیس پمبه ریز یا همو تلفیق هنر گرفتم حلقه ازدواجمو فروختم تاگو ...

عزیزم خیلی شرکتها فقط واسه پرکردن جیبشون بود ولی خودتون که تونفیس بودین با ۱۰۰ هزار خرید نماینده رسمی میشی اصلا سرمایه زیاد یا خرید اجباری نداره اگه تو نفیس کد داری کارتو استارت بزن خداروشکر یکی از بچه هامون دیروز ماشین لیفان خرید منم تو یکسال به درآمد مثبت پنج رسیدم کافیه بخواهی

چرا ضایع عزیزم من چون هدف دارم با هیچ حرفی تخریب نمیشم زمانی تخریب میشم که بگم بچه هام دارن از گرسن ...

بعدشم من قصدم ضایع کردن شما نبود ضربه خوردم دوست ندارم یکی هم مثله من ضربه بخوره

عزیزم خیلی شرکتها فقط واسه پرکردن جیبشون بود ولی خودتون که تونفیس بودین با ۱۰۰ هزار خرید نماینده رسم ...

آن شاالله ک ب چیزی ک میخواین برسید ولی من دیگه نمیخوام تواین کارها باشم

بعدشم من قصدم ضایع کردن شما نبود ضربه خوردم دوست ندارم یکی هم مثله من ضربه بخوره

نفیس چه ضربه ای میزنه؟ هیچی

نه خرید اجباری داره نه پولی الکی از کسی میگیره نهایتش چندتا کرمه که مصرفی هستن و قیمت مناسب و کیفیت بالا

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
عزیزم کدوم برندشو استفاده کردین؟ دکلره و کراتین به مو آسیب جدی وارد میکنه 

من خودم نمایندگیشو داشتم اکثرا استفاده کردم همشون پوستو مو رو نابود میکنن

من نه تاحالا موهامو رنگ کردم نه کراتین

موهامم تو فامیل حرف اولو میزد

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
چرا ضایع عزیزم من چون هدف دارم با هیچ حرفی تخریب نمیشم زمانی تخریب میشم که بگم بچه هام دارن از گرسن ...

خواهشا کوری نخون اصلا کار های با گوشی کاملا کلاهبرداریه اولش هم لابد ۷۰ تومن میخواید واقعا متاسفم براتون چطور مردم رو سرکیسه میکنید

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂