2777
2789

پسرم امسال دانشگاه قبول شده هفته دیگه باید بره چمدونم شو بستم کلی هم توصیه و نصیحت ش کردم میشه بگید با دلتنگی چیکار کنم؟ 

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام، به سلامتی  روزانه است یا شبانه؟؟؟  خوابگاه گرفته یا خونه دانشجویی؟؟؟  توص ...

روزانه س دانشگاه دولتی ثبت نام خوابگاه کرده فکر کنم چون روزانه س باید خوابگاه بهش بدن اما فردا پس فردا معلوم میشه شاملش شده یا نه؟

.
میخواد پیشرفت کنه شما هم باید کمکش کنی. بخوای دلتنگی کنی اونم حواسش از درس پرت میشغ

ااتفاقا می تونستم بیارم شهر خودمون خیلی تصادفی یه آشنا خوب پیدا کردم ولی حس کردم خوش دلشه که بره

.
روزانه س دانشگاه دولتی ثبت نام خوابگاه کرده فکر کنم چون روزانه س باید خوابگاه بهش بدن اما فردا پس فر ...

آهان، خوابگاهی هستن، خب به سلامتی

امیدوارم هم اتاقیش، خوب باشه

فقط باید مراقب وسایلش باشه که نپیچونن

در اتاقش قفل کنه و وسایل مهمشو حواسش باشه

شما براشون دعا کنید و برنامه کلاسشون رو بدونید، گاهی بهش زنگ بزنید، بهش روحیه و آرامش بدین. 

.
آهان، خوابگاهی هستن، خب به سلامتی امیدوارم هم اتاقیش، خوب باشه فقط باید مراقب وسایلش باشه که نپیچو ...

بهش گفتم باید هر روز باهام تماس تصویری بگیری

منم نمی تونم نبینمش

از بچگیش اون مادر بوده من بچه بهش می گفتم مامان کوچولو بس که هوا مو داشت 

باباش همیشه ماموریت بود من مریض اولین بار ۹ سالش بود که برام سوپ پخت تلفنی از باباش پرسیده بود حالا احساس می کنم یهو بی پشتوانه میشم

.
بهش گفتم باید هر روز باهام تماس تصویری بگیری منم نمی تونم نبینمش از بچگیش اون مادر بوده من بچه بهش ...

مثل من و خانوادم ولی برعکس

اوایل دلتنگی زیاده، کم کم عادت می کنید 

براشون آرزوی موفقیت دارم 🌹

.