2777
2789
عنوان

هانده ارچل !!

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 38 پست
یه مدت میگفتن خیلی لاغر شده کسی خبر داره تازگیا؟

همونطوری لاغره

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیش به دلت نمیشینه ؟

قیافش

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
همونطوری لاغره

قبلش خوشکل بود

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

پسرا میگن خوشگله .دخترا میگن نیست.😂فک کنم سلیقه ای هست.

بعضی دخترام میپسندنش

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
خوشگله ، ولی ازش خوشم نمیاد ، بس که ایرانیا عن هر چیزی رو درمیارن نصف پروفایل دختربچه های ایرانی یا ...

واست تکراری شده

خوشکله همه چیش متناسب و زیباست 

من ، 

پیشونیش رو دوس دارم ، حالت موهای جلو سرش رو

من که سیمای رو دوس دارم.به نظرم خوشگله.تو سریال ظالیم استانبول

ندیدمش 

خوشگله بخصوص وقتی تپل بود ،اما از اون خوشگلتر تو ایران پره

بنظرم خودشم تاحدی شبیه ایرانیاس

من میگم خوشگله چون میگن زاویه فکت شبیه اونه 🤣♥️

ای جانم