2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که نه آدم عصبانی پیشه یه چیز می‌پرونه ولی بعید میدونم کسی واقعا پشیمان بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

وقتایی که خیلی گریه میکنه و بهانه میگیره یا خستم میگم کی گفته بچه شیرینی زندگیه هرکی بچه نداره راحته و خوشبحالش ولی یه ساعت بعدش از حرفم پشیمون میشم ولی درکل بچه خیلی مسئولیت داره وانرژی زیادی میخواد 

مگه میشه پشیمون شد؟ منکه پشیمونم چرا تو سن کمتر بچه دار نشدم ک الان تو ۳۳سالگی حسرت سومی مونده رو د ...

بی خیال دیگه عزیزم همون دو تا رو ب بهترین شکل تربیت کن و همه چیز در اختیارشون بزار

بی خیال دیگه عزیزم همون دو تا رو ب بهترین شکل تربیت کن و همه چیز در اختیارشون بزار

منافاتی نداره حضور سومی نه تنها باعث هیچ کمبود مادی و معنوی برای دوتای دیگه نمیشه بلکه باعث میشه بچه ها سالم تر و قوی تر بار بیان خیلی تحقیق کردم رو هوا نمیگم

اما خدا دیگه صلاح ندونست نعمتشو به من بده

منافاتی نداره حضور سومی نه تنها باعث هیچ کمبود مادی و معنوی برای دوتای دیگه نمیشه بلکه باعث میشه بچه ...

فقط ب خاطر اینکه ۳۳ سالته نمیخای سومی رو بیاری؟

اون دو تا چند سالشونه؟

۳۳ سال سنی نیست اگه از هر نظر میتونی تامینشون کنی بیار.

اگر هدف داشته باشی و صرفا نخوای بچه دار و خانه دار باشی پشیمون میشی من متاسفانه دو تا پیشنهاد عالی کار از دست دادم بچه دیگه اجازه نمیده پیشرفت کنی مکر اینکه بفرستی خوته بقیه اونجوری هم بچه بد تربیت میشه عصبی میشه خلاصه بچه یه مادر میخواد که خودشو وقف کنه وگرنه خوب درنمیاد کلا حالا اگه اینقدر ار خود گذشته ای بیار

فقط ب خاطر اینکه ۳۳ سالته نمیخای سومی رو بیاری؟ اون دو تا چند سالشونه؟ ۳۳ سال سنی نیست اگه از هر ن ...

من مادر باحوصله ایم خیلی رو بچه هام کار میکنم با وجود اینکه معمولین خوب خودشونو نشون میدن ب لطف خدا 

اولی ۷ و دومی ۴سالست

۱ساله منتظرم دیگه باردار نمیشم هیچ مشکلی هم ندهریم

خواهرشوهرم از بچه دار شدنش پشیمونه و همیشه به من و داداشش حسودی میکنه از اینکه بچه نداریم😑😐😑😐 

خیلی گفته کاش بچه دار نمیشدم

یا گفته خوش به حالتون که بچه ندارید و راحتین😕😬😬