2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضیم.میخام سیب زمینی و تخم‌مرغ آبپز درست کنم با روغن محلی بخوریم

دختر منم یه کم سوزش گلو داره و تو دماغی حرف میزنه نمی دونم چی درست کنم که هم سیر بشیم هم چرب نباشه

شاید منم از غذای شما درست کنم

قیمه گذاشتم ،برنجمم دم کشیده ، سالادمم درست کردن ،آرایش کرده منتظر شوهرمم فقط چای مونده دم کنم

وای توروخدا خوشبحالت من اصلا اعصابم نمی‌کشه چون شوهرم اعصابمو خورد کرد رفت حالا پوشم براش شام درست کنم کی حوصله داره واقعا چشمش کور شام ببره بیزون والا برای کی خودمو بکشم تو این خونه 

گشنه ولوو با خورشت دل ضعفا  پسرم از الان ماتم گرفته شام چی میخوای درست کنی

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
دختر منم یه کم سوزش گلو داره و تو دماغی حرف میزنه نمی دونم چی درست کنم که هم سیر بشیم هم چرب نباشه ...

سیب زمینی بده با تخم مرغ اب پز فرنی بدون شکر هم عالیه

❤❤خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه❤❤

قیمه ظهر..شوهرم ناهارنیومد..کارداشت..موندواس شام

ولی من دلم ساندویچ میخواد🥺💔شیرینی ام میخوام😂وخیلی چیزای دیگ🤭

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿