2777
2789
عنوان

من حس ششمم قویه بیاید سوال کنید جواب میدم2

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 359 پست
چند سالته

منو جواب ندادین😔❤️

تروخدا بگین یبار دیگه میبینمش؟ توی چه ماهی؟ بنظرش من چجور دختری ام؟ شمارمو سیو داره؟ الان ماموریته یا برگشته؟ 

خواهش میکنم جواب بدین 🌹🌹🌹

حلال کنین زیاد سوال پرسیدم و اذیت کردم بخدا نگرانم

درمانم تویی و دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم.❤️M
منو جواب ندادین😔❤️ تروخدا بگین یبار دیگه میبینمش؟ توی چه ماهی؟ بنظرش من چجور دختری ام؟ شمارمو سیو ...

تو برف اتفاقی میبینیش. دلتنگته ماموریته.. به نظرش ساده ای وزود گول میخوری براهمین عصبی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو برف اتفاقی میبینیش. دلتنگته ماموریته.. به نظرش ساده ای وزود گول میخوری براهمین عصبی میشه

قول میدم سوال آخرمه 

خیانت نمیکنه؟ شنبه بهش پیامک دادم خوشحال شده؟ چه حسی داشته 🙏؟ 

منننن لطفا جوابمووووو بده باشه؟؟🥺🥺🥺🥺🥺🙊

فردا شيمي أزم ميپرسه ؟

مصطفي دوسم داره؟ حسش چقدره بهم فك ميكنه اين مدت؟ منتظر پيام يا تماس از منه؟ پيام ميده يا زنگ بزنه خودش اين هفته؟!🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اره

بندهای بافتم برای لباس محلیمون بردم بفروشم گفتن یکم پهنه بنطرت فروش میره؟

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
نه اهل خیانت نی. یکم عصبی نیست؟؟؟یه جورایی بیحوصله ست الان پیام و دیده لبخند زده  

فداتون بشم

نمیدونم ولی شرایط شغلی اش سخته😔

بازم ممنونم ازتون😍😘

بهم زنگ میزنه وقتی برگرده؟