2777
2789
عنوان

زمین خوردن در بارداری

184 بازدید | 10 پست

سلام من اصلا تمرکز ندارم همش تو ذهنم با بقیه حرف میزنم که شامل گفت و گوهایی عادی و دعوا هست مثلا الان میرم ظرف بشورم یه دفعه یادم میاد اون روز خونه خواهرشوهرم داشتم ظرف میشستم خواهر شوهر چی گفت مادر چی گفت اون یکی چی گفت اصلا هم حرف نیش دار نیست منظورم یعنی بعضی وقتا هست بیشتر وقتام نیس مثلا جوری ام که بخوام تنهایی تو خیابون برم جایی حواسم نیس ممکنه ماشین بزنه بهم اینجوری ام 

کسی اینجوری بوده ؟؟؟؟الان هم حامله هستم میترسم جایی بخورم زمین یا چیزیم بشه خیلی نگرانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=254272676]مثلا تو ذهنم همشششش دعوا با خاله هامه حرف هایی که زدن بعد حرفایی که کاش میزدم کلا دعوا میکنم باهاش ...[/QUO 

حرفهای عادی هم تو ذهن تون میاد یا نه ؟؟؟.چون اون دعواها رو میشه آدم کنترل کنه تا حدودی

[QUOTE=254272676]مثلا تو ذهنم همشششش دعوا با خاله هامه حرف هایی که زدن بعد حرفایی که کاش میزدم کلا د ...

نه زیاد 

بیکار باشم آره ها یه مدت خل شده بودم اما جلوشو گرفتم

الان همش  آینده نگری میکنم و چیزای خوب فکر میکنم

نه زیاد  بیکار باشم آره ها یه مدت خل شده بودم اما جلوشو گرفتم الان همش  آینده نگری میکنم ...

خب من مثلا وقتی جایی میرم حواسم به اون کار نیس تمرکز شما دارین ؟؟؟چکار کردین خوب شدین

خب من مثلا وقتی جایی میرم حواسم به اون کار نیس تمرکز شما دارین ؟؟؟چکار کردین خوب شدین

راستش منم الان دغدغه مامانم و آینده هستش منم خیییلییی تو خودم حرف میزنم حتی تو جمع ، با نماز شب خوندن و از خدا کمک خواستن خیلی بهتر شدم

یعنی انقددرررر تو خودم حرف میزدم که باورت نمیشع که وقت نمیکردم کارامو بکنم حتی یه اصلاح ساده صورت!

راستش منم الان دغدغه مامانم و آینده هستش منم خیییلییی تو خودم حرف میزنم حتی تو جمع ، با نماز شب خوند ...

آره خب منم همیشه میخام ذکر بگم و پایبند ذکر باشم دایم اما اصلا نمیتونم ،نماز و قرآن که میخونم ولی ذکر زیاد نمیگم یعنی هر وقت اراده میکنم حواسم می‌ره برا خودش ،

شما مثلا وقتی میخاستین از خیابون رد بشین هم اینجوری بودین یا نه ؟فقط وقت بیماری و تنهایی ؟

آره خب منم همیشه میخام ذکر بگم و پایبند ذکر باشم دایم اما اصلا نمیتونم ،نماز و قرآن که میخونم ولی ذک ...

تو جمع ، تو خیابون تو کلاس تو دانشگاه

همهه جا اینجوری بودم

زیاد صلوات بفرست ذکر بگو معینشو دقت کن 

بهترینش نماز شب بخون با قرآن ولی چندآیه بخون بعد معنیش دفت کن بزار حواست جمع شه