2777
2789

عزیزم اون بچه به خواست خودش به دنیا نیومده باهاش مهربون باش بی اعصاب بودن شما باعث پرخاشگری و لجبازی بچه میشه اگه میتونی هر از گاهی بزارش پیش همسرت یا مادری کسی یه کم برا خودت وقت بزار براش اسباب بازی های بگیر که مدت بیشتری سرگرمش کنه

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون بچه به خواست خودش به دنیا نیومده باهاش مهربون باش بی اعصاب بودن شما باعث پرخاشگری و لجبازی ...

هیچی بجز گوشیم ب اونصورت سرگرمش نمیکنه

خیلی داغون ترازین حرفام

گروه بنفش💜
هیچی بجز گوشیم ب اونصورت سرگرمش نمیکنه خیلی داغون ترازین حرفام

میگذره زیاد به خودت فشار نیار مگه شما تنها مادری هستی که بچه اذیتت میکنه من یه دختر هجده ساله دارم بچه که بود انقدر اذیت میکرد که وقتی میخواستم برم مهمونی یا مهمون بیاد واقعا برام عذاب اور بود ولی هر حور شده سرش را گرم میکردم الان خانمی شده وقتی براش تعریف میکنم میخنده

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

میگذره زیاد به خودت فشار نیار مگه شما تنها مادری هستی که بچه اذیتت میکنه من یه دختر هجده ساله دارم ب ...

بچم زیاد اذیت کن نیس

خودم اعصابم نمیکشه

حوصله این زندگیو ندارم دیگه

گروه بنفش💜
بچم زیاد اذیت کن نیس خودم اعصابم نمیکشه حوصله این زندگیو ندارم دیگه

به خودت برس برو عطاری معتبر دم نوش ارامش بخش بگیر اگه میتونی برو یوگا

منم خسته ممممم غذا نمیخوره،خدایا چرا من دارم انقد زجر میکشم لعنت به عدالتت

بچت چند وقتشه؟غذا چی میدی ک نمیخوره؟؟؟

امضاتو الان خوندم

دختر منم از ۳ ماهگی تو بیداری شیرمنو نمیخورد خدا میدونه تا ۶ ماهگیش چقد عذاب کشیدم ک شیرخشکی نشه

ولی اخرشم شیرخشکی شد

کاش یکی بود بمنم میگف پستونک و بگیر ازش 😭😭😭

گروه بنفش💜