2777
2789

آخی عزیزم😍مبارک باشه

من تجربه شخصی ندارم اما فکر کنم سایزهای صفر رو میگن مثلا دوتا بگیرید چون بچه زود رشد میکنه و اونا کوچیک میشن،لباس های سایزهای خیلی بزرگ هم بنظر من دوتا بگیر چون بالاخره اون موقع بچه بزرگ شده میتونی بری بیرون هر چیزی لازم داشت و بیشتر بهش میومد براش بخری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریرم بچه منم اسفند بدنیا میاد ولی فعلا انگیزه ای ندارم چیزی بخرم 🥺🥺🥺

خودت سیسمونی میگیری یا خانوادت 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

ان شاالله به سلامتی نی نی گل و بغل بگیرید

بستگی به وزن بچه داره اگر کوچولو هست یه ست شماره صفر بگیر...بقیه رو شماره یک بگیر ....شماره دو هم یه ماه اول استفاده نمیشه اگر خواستی یه بلوز و شلوارش کافیه....زیر دکمه دار حتما چند تا بگیر 

من شنیدیم سایز صفر بکی دو دست 

سایز دو اینا خوبه 

سرهمی هم تا اردیبهشت هوا خنکه میشه تنش کرد ،بعدش دیگه هوا گرمه 

ی دست لباس بیمارستانی خوشگل بگیر 

جنسیت بچه ات چیه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
مبارک باشه  دختره یا پسر؟ خانواده

مرسی عزیزم 

دختر 

برای شما چیه 

میشع برای نینی من دعا کنی سالم باشه 

پسر چرا عشقم غربالگری رفتی؟

عزیزم ب سلامتی 

اره رفتم 

همه چیز خوب بود غربالگری دوم گفت دماغش کوچیکه ۴.۸ بود 

می تونم بپرسم دماغش برای شما چند بود 

عزیزم ب سلامتی  اره رفتم  همه چیز خوب بود غربالگری دوم گفت دماغش کوچیکه ۴.۸ بود  م ...

من اصن غربالگری نرفتم

چون در هر صورت ن اجازه سقط دارم ن دلم میاد 

چيزي هم جز استرس نداره

الکی ب خودت استرس نده توکل ب خدا کن هیچی نیس

این استرسی ک داری بدتر از همه چیه برا اون بچه هستش

من اصن غربالگری نرفتم چون در هر صورت ن اجازه سقط دارم ن دلم میاد  چيزي هم جز استرس نداره ...

جدی نرفتی 

بببن بهترین کار رو کردی الان یه هفته کار من شد گریه 

انقدر حالم بد از زندگی سیر شدم 

فردا هم می خوام برم‌ امینو 

جدی نرفتی  بببن بهترین کار رو کردی الان یه هفته کار من شد گریه  انقدر حالم بد از زندگی س ...

ناراحت نباش خواهر شوهرمنم رفت آمینو الانم بدنیا اومده ن

سالمه 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

از ازسایز صفر تا 3 هرسایز حداقل دودست بخر و چندتا سرهمی برا بیرونی 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی