2777
2789
عنوان

دختر پنج ساله ام تا الان بیداره

556 بازدید | 20 پست

تا حالا سابقه نداشته .همیشه سر شب میخوابه .امشب اصلا خوابش نمیبره .هزارتا براش قصه گفتم رو پام گذاشتم.نمیخوابه.خودم دارم از بی خوابی هلاک میشم

باید فکر کنم🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاریش نکن.تو چرا بیداری.برقعا رو خاموش کن.خودت بگیر بخواب .اونم می‌خوابه کم کم. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کاریش نکن.تو چرا بیداری.برقعا رو خاموش کن.خودت بگیر بخواب .اونم می‌خوابه کم کم. 

اتفاقا ساعت یک دیگه دیدم نمیخوابه خاموش کردم خوابیدم گفتم اونم میخوابه.ساعت چهار بیدارم کرده که مامان من هنوز بیدارم. انقدر عذاب وجدان گرفتم که اونو نخوابونده خودم خوابیدم.من فکر کردم خوابش میگیره نگو تا الان بیدار مونده

باید فکر کنم🤔
تو طول روز فعالیت بدنی داشته؟

مثل بقیه روزا .یه کم بازی میکنه یه کم تلوزیون میبینه .فقط یه کم روحیه اش حساسه.من دوروزه سرما خوردم خیلی نمیزارم بو س کنه یا بغل.چون تازه خوب شده میترسم بازم بگیره.میگم شاید واسه اونه.همش میگه کی خوب میشی

باید فکر کنم🤔
مثل بقیه روزا .یه کم بازی میکنه یه کم تلوزیون میبینه .فقط یه کم روحیه اش حساسه.من دوروزه سرما خوردم ...

درسته خب اگه به اندازه ی کافی فعالیت بدنی داشته باشه از خستگی خوابش میبره البته دلیل دیگه هم اینه که سودای بدنشون بالاست

احتمالا قبل خواب با تبلتی چیزی که نمایشگر داشته باشه، کار نکرده؟  یا تلویزیون ببینه!؟

مثل هر روز گوشی سر شب یه کم .تلوزیون ولیرخیلی میبینه.ولی خب هرشبرمیبینه

باید فکر کنم🤔
روزا چ ساعتی میخوابه چند ساعت و کلا شبا ساعت چند میخوابید؟

اوایل کم میخوابید ولی از وقتی مهد میره خسته میشه حدود سه یا چهار میخوابه ظهرها.شبم دیگه فرداش تعطیل باشه حدود یازده و نیم.مهد باز باشه ده میخوابونمش.راحت میخوابه واسه همین برام عجیبه که چرا بی خواب شده

باید فکر کنم🤔