2777
2789

ابجیم موهاش مشکیه گیر داده موهامو پایینشو یه رنگ بزار من اصلا سر در نمیارم چه چیزایی باید بخرم فیلم و نت هم نگاه کردما ولی نمبفهمم میشه کمکم کنید 

رنگ آبی یا سبز دوست داره چیا باید بخرم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ابی میخواد باید پایه حداقل ۹-۱۰ باشه که زردی دکلره باعث سبز شدن موهاش نشه 

اگه سبز میخواد پایه ۸ برسون بعد رنگ فانتزی بذار (اگه درست منظورتو منوجه شده باشم) 

من رنگ کارم خودم 

اگه مشتریم بود من اول پودر دکلره سفید میذاشتم بین ۲۵-۳۵ دقیقه بسته به مقاومت مو، بعد با پودر دکلره ابی شارژ نیکردم و تا حایی که مو مقاوم و سالم بود براش شارژ میکردم تا جای ممکن پایه باز کنه بعد هم رنگ میذاشتم 

تو رنگهای فانتزی پایه بالا خیلی مهمه وگرنه رنگ نتیجه دلخواه نمیشه و کدر و کلا ی چیز دیگه در میاد

اگه ابی میخواد باید پایه حداقل ۹-۱۰ باشه که زردی دکلره باعث سبز شدن موهاش نشه  اگه سبز میخواد ...

ببخشید یه سوار من بخوام ترکیب رنگ یاد بگیرم باید چیکار کنم چند ماه آموزش دیدم ولی ترکیب رنگ یادم ندادن بنظرتون بدون کلاس جایی میشه یاد گرفت از اینترنتی جایی اصلن چجوری باید یاد بگیرم

رنگ موهاش مشکیه عزیزم اصلا نمیشه ؟

نه عزیزم باید رنگدونه ها اول خارج بشن 

باید حتما دکلره شه 

با رنگ نهایتا ۳ پایه مو روشن میشه و اونم به قهوه ای میزنه اصلا سمت اون رنگا نمیره

ببخشید یه سوار من بخوام ترکیب رنگ یاد بگیرم باید چیکار کنم چند ماه آموزش دیدم ولی ترکیب رنگ یادم ندا ...

کالیته سازی 

تا میتونی کالیته سازی کن خیلی کمک میکنه و با چرخه رنگ اشنا باش چرخه رنگ رو بلد باشی ۸۰٪ کارت جلوعه