2777
2789

نمیش ک ادم رازشو بگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حرف دارم 

کدومو بگم؟ 

اینکه بعد از بزرگ شدن بچم میخوام خودمو گم و گور کنم و هیچکس نتونه پیدام کنه، فقطم خودم از این تصمیم خبر دارم، همه فکر میکنن خیییلی اوکی هستم و همه چی عالیه

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
چرا میخوای کجا بری؟

با شوهرم نمیسازم، کارد و پنیریم با هم، تفاهم نداریم، خیلی چیزای دیگه، ولی دوست ندارم به خاطر تصمیم اشتباهم بچم صدمه ببینه، وقتی سرو سامانش دادم، میرم، نمیدونم کجا، ولی باید خارج از کشور باشه که کسی دنبالم نگرده و پیدام نکنه

البته اگر عمرم کفاف بده و سالم باشم

خب پس چرا باهاش ازدواج کردی؟نمیشناختیش؟

داستانش خیلی طولانیه، ما با بدبختی بهم رسیدیم، خودمونم باورمون نمیشه که پس اونهمه عشق و عاشقی و بدبختی کشیدن چیشد! 

واسه ما که همش پوچ شد رفت هوا، امیدوارم بقیه مثل ما نباشن و قدر لحظه‌های سختشون رو بدونن!

داستانش خیلی طولانیه، ما با بدبختی بهم رسیدیم، خودمونم باورمون نمیشه که پس اونهمه عشق و عاشقی و بدبخ ...

شاید دست بردی تو زندگیتون زدن زود قضاوت نکن و چشماتو باز کن ببین چه اتفاقی افتاده