2777
2789
عنوان

شوهرم قهروشده

260 بازدید | 17 پست

هر موقع بحثمون میشه بدازاینکه بهم بی احترامی می‌کنه وکتکمم میزنه بعدشم قهرمیکنه می‌ره خونه مادرش.البته اینوبگم وقتی من جواب بدحرف زدناشومیدم عصبی میشه من ومیزنه یعنی چندباری بهم میگفت ببنددهنتووزرنزن اخرمن بهش گفتم خودت دهنتوببنداونم عصبی شدومن پاهاش زدکلاشوهرم بیشترباپاه آدمومیزنه من بهش میگمتومثله گاولقدمیزنی.خلاصه بعدازهمه اینابازاون باهام قهرمیکنه می‌ره خونه مادرش امابرابچه خرجی می‌ریزه منم بعدازدوروزطاقت نمیارم که کجاستوچیکارمیکنه منتشومیکشم میاداماانقدپرومیشه که میادیکسره منت می‌زاره.خیلی از خودم دلخورم که چرااینجوری شدم من الان یکساله که شوهرموپرودرآوردم دوسدارم بشم مثله قدیمام اما نمیشه چیکار کنم.

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

اینبار ده روز هم نیومدن منت نکشید

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی باهم دعوا کردید تو چیزی نگو حداقال کتکت نزنه بعد اینکه روانی اروم شد خیلی اروم حرفتو بگو

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
زن اگاه و امروزی و این حرفا جالب بود ب نظرم ب مشاور بگو وابستگیت نرمال نیست

چرا،یعنی چی

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
وقتی باهم دعوا کردید تو چیزی نگو حداقال کتکت نزنه بعد اینکه روانی اروم شد خیلی اروم حرفتو بگو

ازبدحرفزدناش عصبی میشم ناخودآگاه جوابشومیدم

حالا من هروقت دعوامون میشه وسایلشو جمع میکنم میگم برو خونه پدرت تنهام بذار میخام یه نفسی بکشم خونه پدرش رفتن رو براش کردم یه کابوس😂سیاست نداری خواهر هروقت دعوات شد قبل از اینکه لقد بندازه پرتش کن بیرون بگو برو دیگه هم نیا دندون رو جیگر بذار ده روزم ازش خبر نگیر هرجام نشستی بگو شوهرمو از خونه بیرون کردم و مسخرش کن بخدا بهش برمیخوره دیگه از این کاراش نمیکنه

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
چقدر شماها خودتو بی ارزش میدونین که وایسادین کتک میخورین یه بار صداشو بدجور تو خونخ بالا برد زنگ زد ...

من تویکی ازطبقه هاخونه پدرم مستاجرم چون بی عابرویی نشه وقتی میزنمه صدام وبالانمیبرم تابابامشان نشون البته بابام داییش میشه هیچ وقت پشته من نیست ولی مادرم پشتمه امانمیخوام با مادرم دعوام بشه چون یبارفوش بدبهش داد،

چرا،یعنی چی

ینی نرمال نیست

اولا که کتک بخوری و برات طبیعی باشه مردم الان حیوون رو کتک نمیزنن انقدر اگاهن

دوم که شوهرت قهر کنه بره خونه ب مادرش چه معنا داره اصن مرد از خونش بره یا زن مگه خاله بازیه

سوما که باز بری منت بکشی و پررو ام باشه نذاره رو حساب علاقه

این ینی زن بی ارزشه و جایی که بی ارزش باشی وابستگی نرمال نیست

سرزمین عجایبه اینجا 👁
ینی نرمال نیست اولا که کتک بخوری و برات طبیعی باشه مردم الان حیوون رو کتک نمیزنن انقدر اگاهن دوم ک ...

بنظرت بایدچیکارکنم

ینی نرمال نیست اولا که کتک بخوری و برات طبیعی باشه مردم الان حیوون رو کتک نمیزنن انقدر اگاهن دوم ک ...

ب نظرم ایندفعه کتکت زد شکایت کن 

یا اگر جراتشو نداری حداقل از خونه بندازش بیرون 

یا ب پدرت بگو 

باید ی کاری بکنی فقط خونوادش نفهمین خونواده ای که یه هفته نگش میدارن از تو پشتیبانی نمیکنن مطمعن باش

سرزمین عجایبه اینجا 👁

آیا بدنت کبود میشه 

بچه ات چندسالشه 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
ب نظرم ایندفعه کتکت زد شکایت کن  یا اگر جراتشو نداری حداقل از خونه بندازش بیرون  یا ب پد ...

دوبارشکایت کردم شوهرم ازترسش به منت کشیدن افتاد.دوبارم باهم رفتیم درخواسته طلاق تفاهمیدادیم امابازپشیمان شدیم.میدونم یجااشتباهکردم امانمیدونم کجاکه به اینجارسیدم.