2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

216 بازدید | 24 پست

با یه پسری دوست بودم‌چندروز پیش زد بلاک کرد دیدم فقط‌نوشته که رفتی پشت سرم حرف زدی😐 منم واقعا راستش بدم اومد ازین بچه بازی تو سنی نیس‌ک بچه بازی کنه برای همین خواستم بهش زنگ برنم و اس دادم دیدم بلاکم کرده از اونجاهم حتی نذاشت من حرف بزنم 😐 قراره بنا به دلایلی هطمو عوض کنم این موضوع چندبار هم قبلا دیش اومده بود خودشم فهمیده بود ک همه برای بهم زدن این کارارو کردن واقعا یه سری حرفا داره سر دلم سنگینی میکنه 🙂🫠 دوس‌دارم خالی بشم زنگ بزنم و بهش حرفامو بزنم 

لطفا اگر نظری ندارید بی احترامی هم نکنید❤️‍🔥🙂

‌‌‌🖇‌‌⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟               ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!

زنگ بزن  هرچی خواستی  بگو خالی  شو  بلاک کن

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خط دیگ بگیر همه حرفاتو پیام کن

اخه پیام نخونده پاک کنه یا٫٫

حق ميدم عصباني باشي 

پسره دنبال بهونه بوده به نظرم 

وگرنه اين پسرا اگه بخوان حالا حالاها بلاك نميكنن 

اگه ميخواست توضيح بشنوه بلاك نميكرد 

به نظرم پيگيرش نشو كه پررو تر نشه 

خيلي بچه بازي در اورده 

زنگ بزن حرفاتو بگو   حداقل سبک شی

اره واقعا خیلی پرم حتی رو کاغذ نوشتم حتی با خودم حرفارو گفتم بازم خالی نشدم

ولکن نیاز نیس واسه هر چیزی ب هر کسی توضیح بدی  بلاک کرده پس مهم نیس دیگه

اینکه بلاک‌ کرده اصلا مهم نیس اینم ک باور کرده حرف مردمو مهم نیس فقط یسری حرفا از قبل مونده تو دلم که باید بهش برنم که بفهمه همون‌اشناها پشت سرش چیا میگفتن من پشتش بودم اما اندازه ی دختر عرضه نداشت

اره واقعا خیلی پرم حتی رو کاغذ نوشتم حتی با خودم حرفارو گفتم بازم خالی نشدم

بهت حق ميدم 

ولي اگه خيلي پيگير زنگ زدن بهش و گفتن حرفات باشي براي اون فرقي نميكنه و تازه شايد باز چيزي بگه بيشتر حوض بخوري

اگه پيگير شي اينجوري اون با خودش ميگه كه ببين ميخواد منت كشي كنه