2777
2789
عنوان

کنکور سوم یا کار کردن؟

113 بازدید | 13 پست

اولا خیلی درسخون بودم ولی همینکه اومدم دبیرستان یکم بازیگوشی و یواش یواش افت تحصیلی 

سال اول کنکور شدم ۶۰ هزار مثلا موندم درستش کنم که شد ۳۰ هزار 

کلا اگه بخوام واقعیت رو بگم از اینام که امروز فردا میکنن صبها هم ۸پامیشم بدون ساعت کوک کردن البته

حالا واقعا نمیدونم بین این دوتا کدومو انتخاب کنم 

خسته شدم از بس وقتم به بطالت گذشت و من هنوز آدم دوسال پیشمو پیشرفتی نداشتم

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال کار بگرد درستم بخون کنکورو بده که اگه بد شد بری همون ادامه کار

بنظرتون میشه بدون قلم چی و کلاس و .. تنها باخوندن دانشگاه هنر تهران قبول شد؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
دنبال کار بگرد درستم بخون کنکورو بده که اگه بد شد بری همون ادامه کار

نمیشه یکیش رو باید انتخاب کنم

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

کار رتبه بالای 20 هزار باز بمونی تغیر چندانی نمی کنه 

میدونم ک میگم 

اگ تنبلیه خستگیه ناامیدیه هرچی باز همین بند و بساطه 

بیشتر از این خودت رو اذیت نکن با این رتبه هم می تونی بری دانشگاه یه مدرکی بگیری کنارشم کار کنی

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
آخه میگن قوانین تغییر پیدا کرده باید دروسی که تطبیق نداره با رشتتو بری اول آموزش پرورش امتحان بدی دی ...

ببین یه مشاور هست تو اینستا فکر کنم اسمش دکتر احمد باقری هستش برو دایرکتش بپرس ازش دقیقش رو

اما خب برا ترمیم معدل باید درسا رشته جدید رو بخونی و امتحان بدی

دانشگاه خیلی مهمه ازش نگذر؛ اگه توانش رو داری برو ازاد ، کنکور بده غیرانتفاعی و پیام نور و شهریه پرداز میتونی بری یا اگه فقط میخوای کنکور قبول بشی و بری دانشگاه و رشته ش خییییییلی واست مهم نیست ( که بگی فقط پرستاری / فقط فرهنگیان یا...) ، بهتره کنکور ریاضی شرکت کنی که دولتی دراومدن توش راحت تره، رشته هاش هم قابل قبولن؛ میتونی همزمان با خوندن برای کنکورش، دوره هایی مثل تکنسین داروخونه، دستیار دندانپزشک، تزریقات و کمک مربی مهدکودک، شرکت کنی و بری سرکار (البته اینا کاراموزی هم دارن که باید بگذرونی در حد 2-5 ماه) ؛ با دیپلم شغل خیلی خفن و خوبی گیرت نمیاد تا پارتی نداشته باشی! ولی اگه فقط میخوای برای رشته های تاپ بخونی، اون دیگه باید بشینی و خوب براش فکر کنی و برنامه بریزی.