2777
2789
عنوان

تجربه قطاری

4005 بازدید | 20 پست

بچه هاخواهش میکنم اگه تجربه جدید دارید کمک کنین. با خانواده ابان میریم مشهد. دخترمم یکسالشه. شیرخشک. میخوره تجربه ی خوب چی دارین. باید و نبایدها. ابجوش دارن؟ غذاش خیلی گرونه؟ کیفیت داره!؟ من فوبیای فضای بسته دارم کوپه ها چجورین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بلیط برا قطار باکیفیت گرفتین نگران نباش آره بوفه کوچیک دارن آب جوش اینا هم هست غذاشم قیمتش خوبه ولی خوشمزه نیست من خودم دوس ندارم حالا هر قطاری کوپه هم کوچیکه ولی بستگی به قطارش داره

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

عزیزم من چندباری با قطار سفر کردم. کوپه ی ۶ نفره بودم با دوستام خیلی جا تنگ بود اما با خانواده چندماه پیش رفتم کوپه ۴ نفره گرفتیم خیلی خوب و راضی بودم. امکاناتش عالی بود. آب جوش اول سفر با فلاسک میارن میدن بهتون اگه بازم آب جوش بخواید یه مقدار ۱۰ تومن پول میگیرن و یه فلاسک پر میکنن براتون. ما از غذای قطار استفاده نکردیم خودمون غذای خونگی بردیم با دوستامم که رفتم ساندویچ سرد و الویه بردیم غذا. موقع اذان ظهر و اذان مغرب هم ۲۰ دقیقه توقف داره و میتونید پیاده بشید از قطار. اگه قطار نوالرضا گیرتون بیاد عالیه‌. وی ای پی هست و خیلی زود پر میشه قطارش. ما با قطار رجا رفتیم و ۴ستاره بود خوب بود راضی بودیم.

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
من میگم خودتون غذای سبک ببرین... اب جوش دارن

مگه میخوای بری زندان که فوبیا داری😀قطار خیلیم راحته کوپه هاش پنجره ی بزرگ داره،درشم میتونی باز بزاری 

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

قطار که خیلی خوبه 

ما با فدک رفتیم خودش همه چی میداد غذاش هم خوب بود میام وعده آجیل و میوه و قهوه اینام داد 

ولی قطار معمولی میتونی کوکو سیب زمینی چیزی درست کنی با خودت ببری 

اب جوش هم میدن 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
عزیزم من چندباری با قطار سفر کردم. کوپه ی ۶ نفره بودم با دوستام خیلی جا تنگ بود اما با خانواده چندما ...

چقد قشنگ و. روون توضیح دادی فدات بشم.من راهم طولانیه یه وعده فقط میتونم ببرم. اگه غذا با بلیط نگیرم میتونم اونجا سفارش بدم، بوفه چیا داره؟ سرویس بعداشتیش چطوره

خب کوپه های قطار اتاقک های کوچیک هست 

کیفیت هر قطار بسته به مقدار پولی هست که پرداخت میکنین که درجه یک باز وضعیتش نسبت به بقیه بهتره، آب جوش که دارن

غذا هم میفروشن ولی خودت از خونه ساندویچ یا کتلت ببری به نظرم به صرفه تره

ملافه و رو بالشتی و پتو هم میدن که اگه حساسی خودت میتونی همراهت داشته باشی

ولی اگه از لحاظ مالی سخت نباشه قطارهای فدک خیلی خوبه که انگار هزینه اش هم بالاست البته من سوار فدک نشدم ولی خب شنیدم که میگن خیلی خوبه

مگه میخوای بری زندان که فوبیا داری😀قطار خیلیم راحته کوپه هاش پنجره ی بزرگ داره،درشم میتونی باز بزار ...

باورت میشه ابان. عکس کوپه ها رو میبینم انگار یه کمد گذاشتن رو قفسه سینم

برا ابجوش مطمعنی، غذا نهایت برا یه وعده بتونم ببرم ۲۷ساعت تو راهیم

باز بپرس ولی معمولا با هزینه کم میدادن.... کالباسی چیزی ببرین بخورین... غذاشون خیلی بد مزس

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
باورت میشه ابان. عکس کوپه ها رو میبینم انگار یه کمد گذاشتن رو قفسه سینم

چون قبلا سوار نشدی اینجوری فکر میکنی،وقتی بری داخلش نظرت عوض میشه،یکم جاش کوچیک هست ولی برای مسافرت طولانی راحته،از کجا میخواین برین که ۲۷ساعت تو راهین؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!