2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکسال کامل روزی هشت ساعت خوندم رتبه ۵۰۰شدم ولی دانشگاه نرفتم یعنی اجازه ندادن برم😔

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
وای چه حیف 

بله متاسفانه😔

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
من یکسال کامل روزی هشت ساعت خوندم رتبه ۵۰۰شدم ولی دانشگاه نرفتم یعنی اجازه ندادن برم😔

مصاحبه معلمی میرفتی اون کلا زنونه اس محیط کارش هم زنونه اس 

یکم زور میزدی ابجی . شاید میشد حیف بود من جات حرصی شدم

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️
مصاحبه معلمی میرفتی اون کلا زنونه اس محیط کارش هم زنونه اس  یکم زور میزدی ابجی . شاید میشد حیف ...

عزیزم شانس گند من اون سال شهر ما فقط یک پسر پذیرش کرد برای فرهنگیان. خانم لازم نداشت 

ما تو شهر کوچیکی زندگی می‌کنیم دیگه رشته های دیگه رو اجازه ندادن برم😔

عزیزم شانس گند من اون سال شهر ما فقط یک پسر پذیرش کرد برای فرهنگیان. خانم لازم نداشت  ما تو شه ...

بمیرم ولی سطحت بالاست هر سال بده تا ۲۴ سالگی

فرهنگیان انسانی تا ۱۰ _۱۵ هزار میگیرن ؛ فقط روزی یکی دوساعت مرور کنی هر سال رتبه خوبی داری

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️