2777
2789

کسی انحام داده و راضی بوده؟ 

دوستم میخواد بره زایمان اپیدورال توی میلاد انجام بده ولی انقدر بد شنیده  از بیمارستان میلاد که تقریبا منصرف شده

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپیدورالشو نمیدونم وای دوست من اونجا زایمان طبیعی انجام داد خیلیییی راضی بود

وای واقعا ممنون از نظرت😍 

اپیدورال چطوریه؟ 

زایمان طبیعی بدون درد من دقیقا نمیدونم چجوریه میتونی یه سرچ بزنی 

وای واقعا ممنون از نظرت😍  

خواهش میکنم

اتفاقا من خیلی ازش سوال کردم چون خودم ماه بعدش زایمان داشتم در مورد زایمان طبیعی ازش پرسیدم 

میگفت اونجا ماماهای تو اتاق زایمان واقعا صبور و با حوصله و خیلی مهربونن

دکتراش هم که عالی

یه تجربه ای خودم دارم کلا از بیمارستان ،توی بیمارستان قسمتای اداری خیلی توشون بی عصاب هست ولی تو بخش ها و اتاق زایمان و عمل اینطوری نیس

من بیمارستان صارم زایمان کردم بیمارستان خصوصی و مخصوص زنان هست 

ولی ماماهای بخش اداری و پرسنل اداری واقعا بعضی وقتا خیلی بی عصابو بی حوصلن

خواهش میکنم اتفاقا من خیلی ازش سوال کردم چون خودم ماه بعدش زایمان داشتم در مورد زایمان طبیعی ازش پر ...

توی بیمارستان صارم راضی بودی از زایمانت؟ 

من زن داداشم اونجا زایمان کرد بنده خدا تا حد مرگ درد کشید خیلی از اونجا ناراضی بود 

آمپول فشار زدن و با آرنجشون به شکمش فشار میدادن تا بچه به دنیا بیاد خلاصه که نزدیک 10 ساعت درد کشید فقط   

توی بیمارستان صارم راضی بودی از زایمانت؟  من زن داداشم اونجا زایمان کرد بنده خدا تا حد مرگ درد ...

بله راصی بودم 

خب زایمان درد داره دیگه

واسه منم با دست فشار میدادن(با آرنج که فشار نمیدن😂با ساق دست فشار میدن) اینو همه بیمارستانا انجام میدن اگه خود فرد همکاری نکنه و کلا از زور زدن خسته شده باشه

حتما زن داداشتون آمادگی روحی نداشته و خوب تحقیق نکرده در مورد زایمان

بله راصی بودم  خب زایمان درد داره دیگه واسه منم با دست فشار میدادن(با آرنج که فشار نمیدن😂با ...

ااره منظور منم با همون ساق دست بود 🤣🤣🤣

انشالله بچه نازت سالم و سلامت باشه همیشه