2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دخترم به خاطر قصور پزشکی از دست دادم شکایت کردم پدر دکتر در آوردن 

من تا اول ۹ماهگی هیچ مشکلی نداشتم دوهفته آخر میگف فشارت بالاس آسپرین بخور وزنمم هفته ای ۳کیلو اضافه میشد نگو مسمومیت بارداری گرفتم

بر نمیگرده اما شاید دکترش حداقل مجازات بشه نمیشه ک هر کی هر کار کرد بگذریم ازش چون ک گذشته رفته  ...

دکتره گف پیش میاد از این چیزا

اصلا زیر بار نمیرف من مسمومیت بارداری گرفتم

گف همه چیزت خوب بود من حین عمل فهمیدم مسمومیت گرفتی

میدونی بديش چیه  بقیه نمک رو زخمت می‌پاشند انگار خودت مقصری مادرشوهرم میگه چاق بودی بچه خفه ش ...

وا چ چیزا اونام ک همیشه حرف برا گفتن دارن مدلشونه

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
من تا اول ۹ماهگی هیچ مشکلی نداشتم دوهفته آخر میگف فشارت بالاس آسپرین بخور وزنمم هفته ای ۳کیلو اضافه ...

ببین عزیزم من فاطیما ۳۰ هستم آیدی قبلم این بود تاپیک زدم قبلا راجبش ولی کلا بگم من ۹۶ بچم سرزا از دست دادم که اونم ۴۲ هفته بودم و دکترم راصی به سزارین نمیشد دو شب درد کشیدم تو یکی  از بیمارستان‌های خصوصی اهواز آخرش تبض بچه پرید و چون جون خودم در خطر بود سزارین شدم و بچم کالبد شکافی کردن متوجه شدن بچه دسترس جنین شده یعنی آنقدر زجر کشیده که فوت شده چون بچم چاق بود مدفوع کرده بود و دکتر بالا سرم نیومد با اینکه بهش گفتن مدفوع کرده .خلاصه این بگم حتما شکایت کن و اجازه بده کالبد شکافی کنن .من بعد چند سال بهم گفتن کالبد شکافی کردن ببین تا این کار نکنن  همچیز به نفع اوناس.

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
وا چ چیزا اونام ک همیشه حرف برا گفتن دارن مدلشونه

میگن خوردی خوابیدی ،فقط نمیدونم کارامو کی میکرده

من شبا حتی با اون شکمم پا میشدم پتو رو شوهرم میکشیدم

یه لیوان دستم نداد تو این نه ماه

حالا میگن خودت و انداختی و خوردی و خوابیدی

چاق بودی 

میگن خوردی خوابیدی ،فقط نمیدونم کارامو کی میکرده من شبا حتی با اون شکمم پا میشدم پتو رو شوهرم میکشی ...

جای تاسف سعی کن بری مسافرت تو جمع باشی مثل من حملات پانیک بهت دست نده من بعد مرگ بچم دو سال قرص خوردم حملات پانیک گرفتم تو راه منو نرو 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
ببین عزیزم من فاطیما ۳۰ هستم آیدی قبلم این بود تاپیک زدم قبلا راجبش ولی کلا بگم من ۹۶ بچم سرزا از دس ...

من تمام غربالگری ها حتی سل فری هم انجام دادم

توی تمام سونوها بچه سالم بود

یه هفته قبل زایمان یه دفعه بچه مرد

گف بخواب صدای قلبش و گوش کنم ،دیگه صدا نبود

من و از ساعت ۶ بعد از ظهر تو اتاق عمل بردن تا ۱۲ شب

خونریزی بند نمیومده میخواسته رحمم و دراره

چون مسمومیت بارداری گرفته بودم نفهمیده احمق فشارم تو عمل میره رو ۲۵

دوماه میگذره هنوز نه خودم و پیدا کردم نه خون‌ریزی هام قطع میشه 

خیلی داغونم