یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مردی که خسیس نباشه ،،،مرد باشه نه بچه،،،اجتماعی،،،شغل و خونه مستقل
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
کلا مجردا باید به این نکات توجه کنن. طرف بچه ننه نباشه ، خانوادش و مخصوصا مادرش اهل دخالت نباشن. اینا هم به حرف نیست که بگن اهل دخالت نیستیم چون هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترش باید به مرور زمان زیرنظر گرفتشون و امتحانشون کرد. اخلاق و مالی و تحصیلات و ظاهر هم که سلیقه ایه . ولی اون دومورد بالا میتونه تعیین کننده خوشبختی یا بدبختی یه دختر باشه
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹