2777
2789

حدودا دوماه ونیم با یک نفر آشنا شدم وقتی پرسیدم هدفت ازاین رابطه چیه گفت ازدواج شک نکن میبینی که برایک قرار ساده وقت نداشتم نگو که رفتم کربلا پس وقت بود گفت که به خدا رفتم استرسم کم شه چیکارکنم کارام به مشکل خورده البته میدونستم که  به خاطر کارش استرس و اضطراب داره در آخرهم گفت منو ببخش میدونم تو این رابطه آشنایی کم گذاشتم ولی تا جای من نباشی نمیتونی درکم کنی 

این قسمت آخرش یعنی چی؟ یعنی تمام؟؟؟ 

منم راجب مشکل کارش سوال پرسیدم جواب داد بعدش هم بهش دلگرمی دادم الانم حدودا دوهفته هست هیچ تماس و پیامی ازش دریافت نکردم خودم بهش پیام بدم چیکارکنم؟؟

البته اینم بگم رابطه ای که هدفمند نباشه سمتش نمیرم و  میدونم  که شناخت حداقل 6 ماه زمان میبره و زیر ۶ماه خوب نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دیگه از جانب اون خبری نیست پس پیام نده چون سری قبل هم که خبری ازش نبود رفته بود کربلا شما خبر ...

نه هرجا میره قبلش خبر میده بهم گفته بود که میخواد بره کربلا

اره صبر کن اگه نداد هم ولش کن چون پسری که دوست داره دلتنگت میشه ونمیتونه این همه مدت بی خبر بمونه از ...

از طرفی هم ایشون هیچ سوالی نمی پرسه فقط من می پرسم بهش هم یکبارگفتم تو هم بپرس گفت مجال نمیدی که نمیدونم چی بپرسم