2777
2789
عنوان

احساس زن بودن نمیکنم

328 بازدید | 4 پست

نزدیک دوسال ازدواج کردم .همسرم اصلا نمیزاره از حساب بانکیش بفهمم... اگ صد میلیون بهش بدی همشو خرج میکنه.اصلا مدیریت خوبی ندارع .یه مدت باههش جنگیدم خسته شدم بعدش باردارشدم حوصله خودمو نداشتم ...اما واقعا این کارش باعث شده احساس زن بودن نکنم انگار یه کلفتم ک باید بشورم و بسابم...اما پدرو مادرخودم هرچی دارن و ندارن ب همدیگه میگن .پول و خرج کردن رو باهمدیگه مدیریت میکنن خیلی هم موفقن .تاحالا شوهرم پول زیادی رو حروم کرده ...همش ب شکم اهمیت میده اما ب لباس و اینا ن ..اهل رفت و امدم نیس ... دیگه بریدم .هرچی بش میگم کارتت رو وصل کن ب گوشی تا بدونم چقددرامد داری بابرنامه ریزی زندگی کنیم میگه چ پولی .نمیخواد.پول ک تابیادخرج میشه و فلان .خسته شدم

به زندگی پدر و مادرت که نگاه نکن. بعد از سالها این شده که شما میبینی. شوهر منم اول گوش نمیکرد،الان م ...

اما اون حتی یه بارم نمیخواد بهم اعتماد کنه ..بهش بارها گفتم یه ماه بهم اعتمادکن بزار من پولات رو مدیریت کنم اما بی فایدس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اما اون حتی یه بارم نمیخواد بهم اعتماد کنه ..بهش بارها گفتم یه ماه بهم اعتمادکن بزار من پولات رو مدی ...

چه مدتیه ازدواج کردی؟ من ده ساله تاره اینجوری شده.

شما کامل مدیریت نکن که اذیتش زیاده. برای خودت یه مبلغی بگیر و از اون پس انداز کن