2777
2789
عنوان

آیا من خواهر پایه ای هستم؟🥲

494 بازدید | 23 پست

سلام

یادمه خودم که همسن خواهرم بودم موهای اونجام دراومده بود خیلی خیلی اذیت میشدم به مامانم میگفتم بی محلی میکرد حتی بعد یه مدت دیگه نتونستم تحمل کنم خودم با قیچی میزدم الان یادم میاد خدا رو شکر میکنم که بلایی سرم نیومده اون موقع ها

مامانم همین الانشم اینجوریه سیبیلامو و وسط ابرومو یواشکی میگیرم کلی کارای پنهونی میکنم همشم تقصیر خودشه اجازه نمیده باهاش راحت باشم خیلی سختگیره تو خونه یدونه ژیلت داریم با اون شیو میکنم تازگیا فهمیدم همونم مال بابام هس یعنی خیلی به غرورم برخورد خیلی چندشم میشه مامانمم اهمیت نمیده یکی برام بخره😔

منم نمیخوام خواهرم سختی های منو بکشه از الان باهاش سعی میکنم صمیمی باشم هر حرفی باشه میاد بهم میگه چند روز پیش اومد بهم گف یکی از همکلاسیام به یکی فهش داده بود و تعریف کرد...

الان ازم پرسید که چجوری موهاتو میزنی منم یادش دادم موهای دستمو پیشش زدم گفتم چجوری باید انجام بده اخه خودمم از این و اون یاد گرفته بودم نخواستم خواهرمم مثل من بشه

آیا اشتباه کردم؟ 🥲 

معلوم ک ن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

میگم اشتباع نکردی 

چرا چیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نه عزیزم خیلیم کارت درسته

فقط مامانتو نمیفهمم چطور میتونه حتی ژیلت شخصی نگیره برات

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.