2777
2789
عنوان

همسایمون🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 33 پست

برو بگو البته معلومه که براشون مهم نیست اصلا ولی بگو به خاطر بچه ام که کنجکاو حداقل لامصبا یه پرده بندازید اگه هم براشون سخته یه پارچه بهشون بده 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه اومدن یا کلا پرده نداره خونه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

این مشکل من با یه ادم بیشعوره پنجره اشپزخونه من به پنجره اتاق خواب اونا دید داره در حد سه متر بینمون فاصلس هروقت پنجره باز کنم دود سرخ کردنی چیزی بره بیرون شوهرش میاد وامیسته بر و بر منو نگاه میکنه یبار شوهرم صدا زدم اومد با تشر بستش‌ که به خودشون بیان اونام بستن حالا دوباره پریروز متوجه شدم داره نگاه میکنه اه 

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

وای آدم تو خونه خودشم نباید راحت باشه

عزیزم راحت باش ولی پرده هاتونو بکشید من توخونه بچه دارم نمیتونم جلو چشماشو بگیریم یه لحظه چشش بخوره چی خودم عاقلم نگاه نمیکنم میرم اونور بچیه چی

بده جمعیت زیاد میکنن چه کارشون داری طفلک حتما تازه عروسن

شوخی میکنم تو نگو میبینی چیزی بهت گفت ناراحت میشی باید خودش بفهمه احمقا

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            
عزیزم راحت باش ولی پرده هاتونو بکشید من توخونه بچه دارم نمیتونم جلو چشماشو بگیریم یه لحظه چشش بخوره ...

پرده هاتون و بکشین ب بچه هم بگید پرده رو نده کنار

شک نکن بری بگی 10 تا چیز بارت میکنه تازه طلبکارم میشه و کمی هم حق داره

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن
بده جمعیت زیاد میکنن چه کارشون داری طفلک حتما تازه عروسن شوخی میکنم تو نگو میبینی چیزی بهت گفت نارا ...

نمیفهمه اگه میفهمید این چند سال کاری میکرد ولی میگم شاید نمیدونه دیده میشه بگم یجوری بفهمه

یکی گفت براش رو‌کاغذ بنویسید.شما هم بنویس ببین در مجتمع باز بود برو‌بنداز لای در.ولی ببین دوربین نداشته باشه ساختمون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

[QUOTE=253903622]یکی گفت براش رو‌کاغذ بنویسید.شما هم بنویس ببین در مجتمع باز بود برو‌بنداز لای در.ولی ببین دوربین ندا ...[/QUOTE

دست وپاچلفتی تر از این حرفام یواشکی وارد ساختمون یکی دیگه بشم🤣