شوهرم به شدت به مادرش وابستس طوری که از سر کار که میاد اول میره خونه مامانش بعضی وقتا هم که خستس همونجا خوابش میبره من اصلا از این وضعیت راضی نیستم چون از خانوادش خوشم نمیاد و دوس دارم مستقل باشیم به نظرتون من چیکار کنم همونجا بخوابم پیش اونا یا برم خونه خودم چیکار کنم انقد وابستشون نباشه ما خونمون تو یک ساختمون و از شانش بدم تو یک طبقه
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
با شوهرت صحبت کن بهش بگو که دوست دارم شب خونه خودمون بخوابیم
شوهرمم شبا اگه بیدار باشه میاد که بریم خونمون اما وقتی از سر کار میاد میره خونه مامانش اونجا دراز میکشه خوابش میبره اونقدم خوابش سنگینه که نمیتونم بیدارش کنم
راه حل فوری وجود ندارع.نرم نرم باید باهاش حرف بزنی تو موقعیتهای مختلف ناراحتی تو بروز بدی.بهیچوجه اونجا نخاب.خودت برو خونت صبح ک شوهرت اومد سرسنگین باش باهاش حرفاتو بگو بهش بدون توهین و سروصدا.