2777
2789

سلام

همسرم با پسرخاله هاش برا اولین بار مجردی رفتن مشهد خونه باغمون.

دایی همسرم هم اونجا زندگی میکنه. و من به همسرش شدیدا مشکوکم. یعنی تو جمع وقتی همسرم میاد کلا این زندایی که سن بالایی هم نداره اخلاقش عوض میشه و شنگول میشه. حتی دور سفره کنار شوهر من میشینه بجا اینکه اینهمه خانم یا همسرش هست بره پیش اونا. درمورد پوشش همسرم نظر میده به همسرم. شوخی های بد میکنه. و انقد چیزای مشکوکی ازش دیدم که بهش حس خوبی ندارم.

همسرم کلی زندایی داره و انقد با اونا هم راحته ولی بخدا نسبت به همشون کلی هم حس خوب دارم. 

یعنی در کل اصلا شکاک نیستم بقران

از طرفی از شوهرشم متنفره و میگه دوس دارم وقتی میره بیرون برنگرده خونهو ازین صحبتا.

همسرم بهش محل نمیذاره و باز این از رو نمیره

الان که مجردی رفتن مشهد این زنداییه هم گیر داده ما هم دوس داریم بیایم و شوهرش به همسرم پیله شده زنداییت اینا هم دوس دارن بیان. 

موندم چه رفتاری نشون بدم. بخدا کسر شانم میکنه خودمو بخوام بخاطرش ناراحت کنم ولی بخدا نسبت به هیچ کس اینجوری نیستم ولی ازین خانم اصلا حس خوبی نمیتونم بگیرم. 

شوهرمم تو رودروایسی گیر کرده پیش داییش که باشه بیان.

بنظرتون الان چه رفتاری از خودم نشون بدم. ناراحت شم. قهر کنم. به روی خودم نیارم تا به شوهرم خوش بگذره اونجا؟ واقعا نمیدونم. چیکار کنم بنظرتون؟

چه سبکه خدایی

بعضی زنا رو باید آتیش زد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکس تاپیک زن دایی زد بقیه هم یاد گرفتن دیگه زن داییو سوژه کنن☹️

نه بخدا

باردارم هستم اصلا عذاب وجدان میگیرم بخام بخاطرش ناراحت باشم که به بچم کوچیکترین فشاری بیاد. ولی خیلی عصبی شدم هورمونامم جابجا شده نمیدونم چه رفتاری درسته 

همه این کارها ک. گفتی اشتباهه اینو از رو ی. باد هوا نمیگم. مشاور  دانشگاهمون میگفت تو این جور مواقع خانوم  خیلییی زرنگ باشه و عینهو ماست نباشه.   ورنه ناخوداگاه جذب میشه مرد ازش دورش کن   بازنه رو برو شو اگر نشد شوهرتو دور کن رک برو شدنتم. مستقیم. نباشه ها غیر مستقیم 

اگر قراره اون بره  تو ام برو اصلااااااااا   درست نیسسس اون خانوم بره

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
چه سبکه خدایی بعضی زنا رو باید آتیش زد

اصلا نمیتونم درکش کنم بخدا.

با هیچ مردی اینجوری نیست. والا بخدا چرا باید انقد حساس شم. 

ما شمالیم 

وقتی میان اینجا تا شوهرمو میبینه یادش میفته لباس زیر میخواد بازار کار داره با همسرمو البته دایی همسرم به بهونه اینکه شوهرم مغازه ها اینجارو بلده و ماشین زیرپایشه میرن خرید

حتی همسرم میفهمه که خانم لباس زیر لازم داره. 

بگو بلیط بگیر منم میخوام بیام

باردارم 

همسرم بخاطر نذری که کرده بود رفته که بره حرم.

حالا من موندم اینجا و فکر خرابی

نسبت به همسرم بخدا اطمینان دارم ولی اینکه یه زن هی جلوش عشوه خرکی میاد عصبیم میکنه

از من بهت نصیحت نزار شوهرت باهاش تنها باشه اطرافم دیدمو شنیدم که میگم...عزیزم شوهرت اگه قراره مردونه برن مسافرت فقط باید جمعشون مرد باید وگرنه چه دلیلی داره که زنداییش هم اونجا باشه هر طور شده یا نزار بره یا خواست بره تو هم برو