بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
بعضی وقتا ت هم باهاش بازی کن مثلا باهم کاغذارو تیکه تیکه کنین بعدش کاغذارو نصف کن بگو نصفشو من جمع میکنم نصفشو تو و بگو هر دو مون خسته ایم ولی انتظار نداشته باش همون اول به حرفت گوش بده چون ۴ سالشه ولی سعی کن توی تمیزکاری مشارکت رو کم کم یاد بگیره
پسر منم هم سن دختر شماس هرچي ميگم نريز يا بيا جمع كنيم گوش نميده بدترم ميكنه. فعلا اصلا نميتونم نظم يادش بدم.عصرم برا اينكه لج منو دربياره يه پياله ذرت خشك داده بودم بازي كنه با ماشيناش جابحا كنه آورط ريخت رو فرش قشنگ منتظر بود عصباني شم ولي اهميت ندادم اونم رفت يكم بهد جارو كردم به روش نياوردم كه فك نكنه كار شاقي ميكنه وهي تكرار كنه
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
دختر منم همینه یعنی اگه باهاش برخورد کنم بدتر میشه لیوان ابو میریزه درو بهم میکوبه
آره دقيقا آب خالي ميكنه رو فرش و ديشبم آشغالاي ميوه رو ريخت پخش كرد.درم ميكوبه. روانيم كرده اين روزا. پيش يكم نوشتم ننشست تو كلاس