2777
2789
عنوان

مادر شوهر اینده...😂😂

158 بازدید | 12 پست

قضیه از این قراره ک من تو دانشگاه با اقا پسری اشنا شدم و بعد چند ماه دل منو برد با کاراش 😂و قرار شد اشنا بشیم.

چند ماه میگذره و برای ازدواج منو میخاست از جایی ک منم خوشم اومد ازش به خانوادش یک هفتس گفته و مامانش گفته عروسمو بیار ببینمش😐😂من چیکا باید کنم الان برم نرم؟رفتم گرم بگیرم یا ن ؟؟میشه راهنمایی کنید🥺😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرمن اینکار درس نیس نری بهتره بگو زیاد دلت میخواد زودتر بیاخواستگاری ببین یاپشت گوشی بحرف

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
بنظرمن اینکار درس نیس نری بهتره بگو زیاد دلت میخواد زودتر بیاخواستگاری ببین یاپشت گوشی بحرف

امادست من فعلا گفتم نیاین😅😂بعد مامانش دوست داره منو ببینه برا همین گفتم چیکا باید کنم؟

بدبختی اماده امادس میگ فردا امر کنی میایم من فعلا گفتم ن🙃

به هر حال یه وقت تو نری خونه شون فردا هزارتا حاشیه ازش درمیارن میکوبن که اره تو اومدی تو خودتو قالب کردی ، اونا باید بیان به دیدنت حتما حواست باشه

به هر حال یه وقت تو نری خونه شون فردا هزارتا حاشیه ازش درمیارن میکوبن که اره تو اومدی تو خودتو قالب ...

اتفاقا گفت مامانم میخاد دعوتت کنه خونه😐خوب شد گفتی مرسی عشق 🙂🤍❤