2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید دوستان🙂

144 بازدید | 21 پست

من از نت موبایل استفاده میکنم و فقط سایت های داخلی واسم بالا میاد واسه همین نمی تونم از گوگل پلی فیلت شکن نصب کنم 😑 میشه لطفا اگه کسی فیل خوب داره واسم بفرسته یا راه دیگه ای سراغ داری بهم بگین بتونم وارد تلگرام و اینستاگرام بشم؟ممنون از همگی🥰

برو کافی نت برات نصب میکنه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ولی نمی تونم 🥲😅

چرا😁

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

عزیزم امروز فیل،تر،شکن هام کار نکردن واسم  من سه تا دارم دوتاش خیلی خوبع یکی coolvpn pro،یکی ه ...

یه نکته که باید توجه اینکه آی‌پی ثابت باید داشته باشی یعنی یه کشور رو انتخاب کن بعد همیشه دیگه اونو ثابت انتخاب کن چون امکان داره اکانت اینستات بپره و یه موضوع دیگه لوکیشن اینستا رو تو تنظیمات خاموش کن

چون وسط ماه ست حقوق ها خرج شده🥲😂😂

اخی عزیزم دقیقا مثل ما 😃😀✌

یه نکته که باید توجه اینکه آی‌پی ثابت باید داشته باشی یعنی یه کشور رو انتخاب کن بعد همیشه دیگه اونو ...

اها ممنون من کلا نصب ندارم هیچی الان و نمی تونم از گول پلی و اینا دانلود کنم هیچی🥲