2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه حسود نداریم خودمون این حس رو درونشون بیشتر می کنیم 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
بچه حسود نداریم خودمون این حس رو درونشون بیشتر می کنیم 

نه دختر من واقعا حسوده نسبت به ی بچه دیگه حتی به ب موجوددیگه حتی بگم چه‌گربه قشنگی بدش میاد 🥴

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

من بچه خودم نیست بچه جاریمه ۹ سالشع طبقه پایین ما هستن دهنم رو سرویس کرده از بس به پسرم حسادت میکنه و خیلی اذیتم میکنه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

واای نگو عذاب اصن باید بچه حسود (اول)یه چیزی درک کنه بعد برادر زاده من وقتی داداششو دید تا یک ماه مریض بود نه مبخورد نه بازی میکرد فقط ناله میکرد الانم یکم عادت کرده ولی همش بهونه میکنه گریه میکنه حتی بچرو کتک میزنه نمیزاره کسی بغلش بگیره

من خواهرم بچه اولش ۴ سالش بود که مجدد باردار شد .

تا موقع زایمان اوکی بود همچی ولی ب محض اینکه بچه بدنیا اومد دیگه از خواهرم خوشش نمی اومد میچسبید به مامانم تا یکم عادت کرد ولی خوب چون توجه ها ازش برداشته شد گوشه گیر شد و فکر میکرد دیگه مهم نیست و اینا. بعد چون یچه هم کولیک داشت مدام گریه میکرد میگفت مامان تروخدا ببرش افق کوروش بفروشش یا برش گردون بیمارستان من نمیخوامش .. 😂😂

بعد خیلی شیطون بود و تپل هی میگفت چرا این انقدر چاقه😂

ولی خب در کل گوشه گیر شد اون چون شیطون تره توجه بهش بیشتره بعد الان که کوچیکه بزرگتر شده عاشق همن مواظب همن و...

اولش سخت بود