2777
2789
عنوان

زندگی واقعی یک پسر

184 بازدید | 11 پست

سلام...این داستانی که می فرستم زندگی واقعی یه پسره آمریکایی هست که زندگیش به کل تغییر میکنه

خودتون بخونید بهتره 😄

من که خیلی متحول شدم

لینکو می فرستم خودتون مطالعه کنید.اگه باز نشد لینک بگین بهم.

https://www.gisoom.com/dastanhayedonbaledar/fararazjahanam-1/

احترام همدیگه رو نگه داریم،زود قضاوت نکنیم همین.در هر جا،هر وقت،هرروز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه بگو

نمیشه آخه

پسری که غرق غرق دزدی و شراب و... نه سال زندان میره با کسایی آشنا میشه به دین اسلام میاد عاشق میشه و...

سطحی نیس واقعیتشه 

وقتی داستاتو نخوندین نمی تونین قضاوت کنین

نمی دونم چرا فقط یه موردو می خواین بچسبونید به این

من خوندمم و فوق العاده بود 

با خودباوری و متحد شدن با خدای خود میشه عدالت رو حس کرد واجرا کرد 

اتحاد، عدالت، خودباوری ... من خودم رو باور کردم و با خدای خودم متحد شدم تا در راه برآورده کردن عدالت حقیقی و اسلام قدم بردارم

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.