2777
2789
عنوان

کاش میشد از مادر بودن در حد یکی دو ساعتم شده انصراف داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 96 پست

اره بخدا حرف دلمو زدی خسته شدم دیگه احتیاج ب استراحت دارم هیشکی هم درک نمیکنه

تا یه چیزی میگی فورا میگن مادر شدن همینه دیگه باید از خودگذشتگی کنی انگار مادرا آدم نیستن 

پسرام دنیام💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هه کاش فقط مادر بودن بود.کاش از عروس بودن و زن داداش بودن یه خانواده ای که شعور ندارن انصراف داد.من یه دختر ۴ ساله دارم الانم چهار ماه دوقلو حاملم و استراحت مطلق با این حال مادرشوهرم یه هفتس قهر رفته خونه داداشش و کل کارای خونه و پنج تا برادرشوعر و یه پدر شوهر و سه نفرم خودمون با وجود حاملگیم گردنمه.از کمر درد و بدن درد دیگه نا ندارم اما هیچکس درکم نمیکنه حتی شوهرم

کمک کردنو نگو از صبح تا شب تنها تو خونه کار میکنم کسی کمکم نمیکنه حالا پررو پررو شوهر بی معرفتم برمی ...

والا باز شما خونه داری من که شاغلم الان بارداریم بهش میگم بعد بارداری یکی و میگم هفته ای یه بار بیاد کمکم میگه میخوای چیکار کار فکر کن😐😐

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

[QUOTE=253855091]خیلی سخته هیچکی کنارت نباشه[/QUOTEدقیقا اگه کسی کمکت نباشه خیلی‌ سخته و یه شوهر بی درک و پر توقع همه خستگی های آدمو می‌ذاره میمونه

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
والا باز شما خونه داری من که شاغلم الان بارداریم بهش میگم بعد بارداری یکی و میگم هفته ای یه بار بیاد ...

چه بد من که آرزوم شاغل شدنه دارم میخونم برای استخدامی

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

حق داری عزیزم.....بچه داری در صورتی لذت بخش هست که یکی کمک آدم باشه. بلاخره مادر هم انسان است .ربات نیست که 24ساعته خدمات بده.

یکی از دوستام خاهرشوهرش چهل ساله س.اضلا هم قصد ازدواج نداره. بچه ها داداشش رو‌روزی چندساعت می‌بره بیرون برا گردش.  رفیق منم فقط حال می‌کنه و خوشحاله از بچه‌داری.😌حالا ما جنازه هم بشیم بچه‌داری باید بکنیم🥴

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

هه کاش فقط مادر بودن بود.کاش از عروس بودن و زن داداش بودن یه خانواده ای که شعور ندارن انصراف داد.من ...

انجام نده، مگه میکشنت؟؟ حرفم برا دوسه روز میشنوی وتموم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چه بد من که آرزوم شاغل شدنه دارم میخونم برای استخدامی

خوبه شاغل شدن ولی مشکلات خودش رو داره ولی من خودم آدم خونه نشستن نیستم سر کار نرم دیونه میشم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

حرف دل منم هست با ی پسر شیطون دو ساله با کلی سختی به  دو سالگی رسوندمش همش با گریه کولیک رفلاکس و همین شد که یهو نا خواسته صاحب یکی دیگ شدم که ۶ روز دیگ میاد کلی نگرانم 🤕

انجام نده، مگه میکشنت؟؟ حرفم برا دوسه روز میشنوی وتموم 

نمیزارن مجبورم میکنن.مثلا از راه میان میگن غذا خب بگم نیست زشته هم دلم مییسوزه.دیروز پدرشوهرم برگشته میگه اینهمه ادا در نیار مردم ۵تا۶تا ۹تا میزان هیچی شون نیست تو خودتو شل گرفتی وفلان .بابا من کلا ۵۰ کیلو هستم فشام بچیا ۵ یا ۶.با یه بچه کوچیک شیطون دیگه چقدر توان دارم