2777
2789
عنوان

آیا این‌پسر قصد ازدواج داره؟

306 بازدید | 21 پست

سلام. دوستان من ۳سال پیش آخرین روز دانشگاه با یه پسری تو دانشگاه آشنا شدم که میگفت یک سال منو میشناخته و بهم علاقه داشته و دورادور منو میدیده اما میترسیده بیاد جلو حرف دلشو بزنه. اون روزایی که اومد و پیشنهاد داد بهم من تازه رابطمو با کسی که دوستش داشتم بهم زده بودم و حال روحی خوبی نداشتم اصلا. به خاطر همین جواب منفی دادم بهش و راستشو هم گفتم که با کسی تو رابطه بودم و بهم زدم تازگی که امیدی بهم نبنده. اما بر خلاف تصورم موند و خیلی سعی کرد کمکم کنه. بهم روحیه میداد تشویقم میکرد که ادامه تحصیل بدم و ... . اما با وجود همه اینا من رابطمو باهاش خیلی خیلی کم کردم در حدی که مثلا چندماه یه بار شاید یه استوری ریپلای میزدیم و یه صحبتی میکردیم. دیگه هم به خواست من بهم ابراز علاقه نکرد چون اون روزا گفته بودم اذیت میشم. تو یه سال گذشته که دیده حال روحیم بهتر شده هی غیر مستقیم یه سوالایی پرسیده ازم که مثلا اگه الان پیشنهاد اون موقع رو بهت میدادم جوابت چی بود؟ یا مثلا یه شغلی بهش پیشنهاد شده بود چون اون شغله تایم مشخصی نداشت میگفت هیچ دختری با کسی که همچین شغلی داره ازدواج نمیکنه و تو باشی قبول میکنی؟

یه سری سوالای اینجوری میپرسه اما چون دیگه ابراز علاقه ای چیزی نکرده نمیدونم فکرش چیه. البته اینم بگم که شرایط کاریش فعلا جور نیست و بهم خورده. پسر خیلی خوب و با حجب و حیایی هست حالا با توجه به این توصیفایی که کردم نظرتون چیه راجع بش؟

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم دوست داره هنوز. ولی خوب خودت دورش کردی 

آخه مجبور بودم واقعا.‌من اصلا اون موقع نمیتونستم بهش فکر کنم چون دلم با کسی بود و هنوز تموم شدن رابطه رو باور نداشتم. از طرفی هم نمیخواستم از این پسره استفاده کنم که حالم خوب بشه بعد ولش کنم و لطمه بخوره. چون خودم بدجور دلم شکسته بود نمیخواستم اونم اینو تجربه کردم.

عزیزم شاید قصد داره بازم بهت ابراز علاقه کنه اما میترسه پسش بزنی اگه بازم پرسید بگو رک حرفتو بزن وسع ...

دقیقا منم حس میکنم میترسه حرفشو بزنه. 

ولی خیلی غیر مستقیم اینجوری حرف میزنه یا از اخلاقاش برام میگه