2777
2789
عنوان

خانمای باردار چه خبر احوال شما چطوره 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 145 پست
۹ هفته و ۵ روز

دقیقا با منی

لک میبینی؟ منم هماتوم دارم اما اصلا استراحت نمیکنم بچم کوچیکه مجبورم به اون برسم و غذا بپزم و کارای خونه کنم 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

وای زندگی یکم داره به عالت عادی برمیگرده تازه

ولی فکرم همش مشغوله بیمارستانه از الان😂

یه هفته اس هرچی میخورم سیر نمیشم🤦🏼‍♀️اسیر شدم واقعا

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهوووووع استفرااااااغ سررررفه خیلی سخته هفته‌ ۱۴ ام چقدر همه چز بو میده  روز بروز لاغرتر میش ...

وای منم به بو خیلی حساس شده بودم ولی الان خداروشکر بهترم

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده

۱۱هفته و دوروز همش استرس دارم هفته بعد ان تی دارم 

خداکنه سالمه

ی خانمی تا شنید باردارم اه بلند بالا کشید استرس دارم نکنه چیز بچم بشه

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
خب باید استراحت کنی تا یا جذب میشه یا دفع   من دکتر گفت استراحت نکنم‌احتمال سقط هست خدای نکرده ...

نمیشه استراحت کنم گاهی دراز میکشم اما مجبورم بلند شم غذا بذارم بچمو دستشویی ببرم باهاش بازی کنم غذاشو بدم و ....

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

لطفا به منم کمک کنید، هفته بیست و سوم هستم، از آنومالی دکتر گفت جفت یه کم پایینه، از اولش هم لکه بینی کم داشتم و همش شیاف میزنم، الان سه روزه یه کم درد دارم و لکه بینی، لکه هام اینطوره که بین ترشحاتم لکه فهوه ای هست، سونو دادم گفت جفت لولایینگه، نمیدونم چیکاز کنم، خییییلی از زایمان زودرس میترسم 

من واژنم تودستشویی میشینم ورم میکنه انگار 

ی چیزی بگم نترسی ها ایینه بزار نگاه کن برای منم درد میکرد ایینه گذاشتم دیدم ورم  کرده ترسیدم شبونه رفتم بیمارستان گفت واریس واژن گرفتی 

دقیقا با منی لک میبینی؟ منم هماتوم دارم اما اصلا استراحت نمیکنم بچم کوچیکه مجبورم به اون برسم و غذا ...

گفتم عزیزم روز اول لکه بینی داشتم رفتم‌سنو گفت خونروزی کرده  بردم‌پیش دکتر دیگه چند مدته استراحتم‌خداروشکر نداشتم دیگه